Finans- og finansminister Lütfi Elvan trådte tilbage

Finans- og finansminister Lütfi Elvan trådte tilbage
Finans- og finansminister Lütfi Elvan trådte tilbage
Tilmeld  


Finans- og finansminister Lütfi Elvan trådte tilbage. I præsidentens dekret offentliggjort i den officielle Gazette blev det anført, at "Elvans anmodning om amnesti blev accepteret". Det blev påstået, at minister Elvan havde en uenighed med præsident Recep Tayyip Erdoğan om centralbankens rentenedsættelse. Nureddin Nebati blev udpeget til at erstatte Elvan.

Forud for centralbankens rentebeslutning sagde den tidligere finans- og finansminister Elvan: "Desværre er vi ikke på det ønskede inflationsniveau. Forudsætningen for vores målrettede vækst er prisstabilitet.” havde brugt ordene.

Nureddin Nabati blev ny finans- og finansminister.

HVEM ER NUREDDIN NEBATI?

Finans- og finansminister Lütfi Elvan trådte tilbage. Nureddin Nebati, viceministeren for finans- og finansministeren, som er kendt for sin nærhed til Berat Albayrak, Erdoğans svigersøn og tidligere finans- og finansminister, blev udpeget til at erstatte Lütfi Elvan.

Nureddin Nebati blev født den 1. januar 1964 i Viranşehir, Şanlıurfa. Han er uddannet fra Istanbul Universitet, Fakultet for Statskundskab, Institut for Offentlig Administration. Han afsluttede sin kandidatgrad i internationale relationer ved det samfundsvidenskabelige institut på samme universitet. Han modtog sin ph.d. i statskundskab og offentlig administration fra Kocaeli University, Institute of Social Sciences.

Han var engageret i tekstilbranchen, drev en tankstation. Han var medlem af MUSIADs hovedkvarters bestyrelse og Istanbul Handelskammer (ITO) Disciplinærråd. Nebati, som stadig er medlem af MUSIAD High Advisory Board, har medlemskaber i Istanbul University Faculty of Political Sciences Alumni Foundation and Association, Science Dissemination Society, Ensar, TÜGVA, Önder, Utesav.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar