Mazdaİ forbereder sig på fremtiden med en fleksibel produktionsmodel

Mazda forbereder sig på fremtiden med fleksibel produktionsmodel
Mazda forbereder sig på fremtiden med fleksibel produktionsmodel
Tilmeld  


Mazda, en af ​​verdens førende bilproducenter, har øget sin produktionskapacitet med de innovationer, den har realiseret i Japans Hofu Factory. Takket være de forbedringer, der er foretaget i H2-produktionslinjen, har den japanske producent; Det vil være i stand til at producere forskellige modeller af biler og motortyper på samme serieproduktionslinje på samme tid. Den fleksible modelleringsproduktionslinje, som er en del af mærkets alsidige løsningsstrategi, som hurtigt kan tilpasse sig øjeblikkelige behov inden for få dage, vil også være vært for en række SUV-modeller, der kommer frem i lyset i 2022.

Den japanske bilgigant Mazda har meddelt, at man har foretaget omfattende ændringer i sin H6-produktionslinje, hvor Mazda5 og Mazda CX-2-modeller allerede produceres, for at nå kapaciteten til at producere et bredt produktsortiment, der også vil have elektriske drivlinjer. Denne avancerede produktionsmodellering, som kan reagere hurtigt på nye modeller og skiftende krav, kaldes det seneste eksempel på Mazdas innovative tilgang til innovation, som den kalder Monotsukuri.

Produktionslinjen kan formes efter behov

Som følge af udviklingen, som er en vigtig del af Mazdas alsidige løsningsstrategi, kan produktionslinjen formes efter skiftende behov. På denne måde vil biler med store eller små platforme, med forbrændings- eller elmotorer, med tværgående eller langsgående motorplacering blive produceret på samme linje. Den fremadrettede blandede produktionsfilosofi vil også give liv til de SUV-modeller, der introduceres i 2022.

Mere end halvdelen af ​​anlægget er designet efter fleksibilitetsstrategien

Modelleringen af ​​cross dolly-tape er kernen i den omarbejdede produktionslinje. Faste transportbånd og bøjler er ikke inkluderet i den nye struktur og linjen er fysisk frigjort. I stedet for faste bælter og bøjler placeres paller, der flugter med jorden, og disse paller bevæger sig ved hjælp af "dolly rollers". Denne produktionslinje, som kan formes meget hurtigere end den faste produktionslinje, kan i fremtiden udvides ved at tilføje flere sektioner. Mazda Motor Corporations Senior General Manager Takeshi Mukai giver udtryk for, at medarbejderne har mere ledig plads takket være den let bevægelige sporstruktur, at mere end halvdelen af ​​Hofu-fabrikken er bygget i overensstemmelse med den nye strategi. Denne strategi, som reducerer investeringsomkostningerne med 10 procent, tager en femtedel af tiden at udvikle et traditionelt samlebånd.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar