Nureddin Nabati bliver ny finans- og finansminister

Nureddin Nabati bliver ny finans- og finansminister
Nureddin Nabati bliver ny finans- og finansminister
Tilmeld  


Med beslutningen fra den officielle Gazette underskrevet af præsident Recep Tayyip Erdoğan, blev Nureddin Nebati udnævnt til finansministeriet, som blev forladt af Lütfi Elvan, som anmodede om hans benådning og blev accepteret. Nebati havde tjent som viceminister for finans- og finansminister i et stykke tid.

Finans- og finansminister Lütfi Elvan trådte tilbage. Nureddin Nebati, viceministeren for finans- og finansministeren, som er kendt for sin nærhed til Berat Albayrak, Erdoğans svigersøn og tidligere finans- og finansminister, blev udpeget til at erstatte Lütfi Elvan.

Nureddin Nabati blev ny finans- og finansminister.

FØRSTE UDTALELSE FRA DEN NYE MINISTER 

Finans- og finansminister Nureddin Nebati afgav den første udtalelse på sin Twitter-konto. Minister Nabati sagde: "Min Herre, gør det let, gør det ikke svært, min Herre, gør det godt. Giv os sandhed i vores arbejde, gør os succesfulde. Må min Herre give mig evnen til at varetage den pligt, som ministeriet for finansministeriet og finansministeriet, som vores præsident anser mig for værdig, og at være værdig til den tillid, han har vist os, håber jeg."

HVEM ER NUREDDIN NEBATI?

Nureddin Nebati blev født den 1. januar 1964 i Viranşehir, Şanlıurfa. Han er uddannet fra Istanbul Universitet, Fakultet for Statskundskab, Institut for Offentlig Administration. Han afsluttede sin kandidatgrad i internationale relationer ved det samfundsvidenskabelige institut på samme universitet. Han modtog sin ph.d. i statskundskab og offentlig administration fra Kocaeli University, Institute of Social Sciences.

Han var engageret i tekstilbranchen, drev en tankstation. Han var medlem af MUSIADs hovedkvarters bestyrelse og Istanbul Handelskammer (ITO) Disciplinærråd. Nebati, som stadig er medlem af MUSIAD High Advisory Board, har medlemskaber i Istanbul University Faculty of Political Sciences Alumni Foundation and Association, Science Dissemination Society, Ensar, TÜGVA, Önder, Utesav.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar