Stigende æstetiske bekymringer i pandemiske mobiliserede fedtsugningsoperationer

Stigende æstetiske bekymringer i pandemiske mobiliserede fedtsugningsoperationer
Stigende æstetiske bekymringer i pandemiske mobiliserede fedtsugningsoperationer
Tilmeld  


Vægten tog meget på under pandemien åbnede døren til depression. Etiler Esthetique Center og Private Etiler Hospital medicinsk direktør Prof. Dr. Alper Çelik sagde: "Under pandemien blev vores krop angrebet af genstridige fedtstoffer, som især elsker maven, den nederste del af maven og taljen. Stigende bekymringer med deformationer har gjort æstetiske operationer ikke længere en luksus."

Vægten, der er taget på på grund af uregelmæssig kost og inaktivitet i pandemien, har øget efterspørgslen efter fedtsugning. Ifølge undersøgelser forventes det globale marked for fedtsugningskirurgi, som nåede 2021 milliarder dollars i 1,4, at stige til 6,19 milliarder dollars i 2026 med en årlig integreret vækstrate på 1,9 %. Etiler Esthetique Center og Private Etiler Hospitals medicinske direktør Prof. Dr. Alper Çelik sagde: "Mens den globale epidemi lukkede os alle i vores hjem, efterlod den os også alene med vores kropsdefekter. For ikke at nævne vægten taget på... Stigende æstetiske bekymringer har åbnet døren til æstetiske operationer for alle segmenter, uanset alder og køn. Nu henvender såvel mænd som kvinder og unge såvel som ældre sig til æstetiske operationer. Fordi han ønsker at undgå depression, der kan være forårsaget af æstetiske bekymringer," sagde han.

Plastikkirurgi har magten til at forbedre mental sundhed

Udtalte, at de stigende bekymringer om fysisk sundhed i pandemien, kombineret med æstetiske bekymringer på grund af deformationerne i vores krop, siger Prof. Dr. Alper Çelik sagde: "L så vigtigt som at styrke vores krops immunitet er for vores fysiske sundhed, er det så vigtigt for os at være i fred med vores krop med hensyn til vores mentale sundhed. Æstetiske operationer er ikke kun forskønnende eller foryngende, men har også kraften til at forbedre vores mentale sundhed."

Patienttilfredshed og succeskriterier for kort restitutionsperiode

Påpeger, at fedtsugning ikke er en vægttabsproces, det giver fjernelse af deformationer ved at fjerne genstridigt fedt, der er ophobet i forskellige dele af kroppen under bedøvelse. Dr. Alper Çelik sagde: "Der er 2 kriterier, der gør en æstetisk operation vellykket. En af dem er bedring på kort tid, og den anden er patienttilfredshed. Efter at have gennemført de nødvendige helbredstjek af vores patienter, der henvender sig til os med æstetiske bekymringer, bestemmer vi de områder, hvor fedtsugning vil blive udført. Efter fedtsugning kan vores patienter vende tilbage til deres hjem og vende tilbage til deres sociale liv efter en kort hvileperiode."

En sund kost og regelmæssig motion er afgørende for vægtkontrol!

Etiler Esthetique Center og Private Etiler Hospital medicinsk direktør Prof. Dr. Alper Çelik sagde: "Hvis det ikke gøres omhyggeligt af eksperterne, kan der igen dannes fedtceller i det område, hvor fedtsugningen udføres. Fedtsugning reducerer i høj grad fedtcellerne i det område, hvor den udføres, men hvis en uregelmæssig kost fortsættes, kan der forekomme smøring i disse områder. Derfor sunde kostvaner efter operationen kazanTræning og motion regelmæssigt er vigtigt for vægtkontrol. Efter alt er fedtsugning ikke en vægttabsprocedure, det er en kropsformende operation," tilføjede han.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar