Svar fra ekstraordinær generalforsamling på påstande om 'politiets selvmord steget'

Svar fra ekstraordinær generalforsamling på påstande om 'politiets selvmord steget'
Svar fra ekstraordinær generalforsamling på påstande om 'politiets selvmord steget'
Tilmeld  


Generaldirektoratet for Sikkerhed (EGM) afgav en erklæring om beskyldningerne om, at politiets selvmord er steget på det seneste.

I den skriftlige erklæring fra EGM blev følgende informationer videregivet:

»Beskyldningerne og delte data i nogle medier om, at politiets selvmord er steget på det seneste, afspejler ikke sandheden.

Lignende påstande blev bragt på dagsordenen før, vores generaldirektorat afgav en erklæring vedrørende disse påstande, og de foranstaltninger, der blev truffet i denne retning, blev delt med offentligheden. Vi vil gerne gentage, at praksis med at underkaste alt vores personale en psykologisk evaluering mindst én gang årligt er påbegyndt. Vores personale, der har behov for mental sundhed opfølgning og behandling, støttes, og alle muligheder er givet for deres helbredelse uden nogen begrænsninger i deres løn og personlige rettigheder.

Afdelingsdirektoratet for vejledning og psykologisk rådgivning blev etableret i den centrale organisation af Generaldirektoratet for Sikkerhed for at overvåge al vejledning og psykologisk støtte i vores organisation mere effektivt og omfattende. Antallet af psykologer i vores organisation er blevet øget med de intensive indkøb foretaget i 2020 og 2021. Vores mål er at nå ud til mindst én psykolog pr. tusinde ansatte.

"Learn - Notice - Help Project" blev lanceret i begyndelsen af ​​2021 med rådgivning og rådgivning af fakultetsmedlemmer fra psykologi, psykiatri og psykologisk rådgivning og vejledning afdelinger på vores universiteter. Med dette projekt at øge vores personales psykologiske velvære, at øge bevidstheden om vejledning og psykologisk støttepraksis, at gøre resultaterne af de tjenester, der udføres i vejlednings- og psykologstøtteenhederne målbare, for at påvirke vores politis familie og familie positivt. erhvervsliv, socialt miljø, harmoni og relationer, stresshåndtering og kommunikationsevner, der skal bidrage. Som organisation er vi følsomt fokuseret på dette spørgsmål, og vores arbejde fortsætter uafbrudt."

Vær den første til at kommentere

Yorumlar