Temsas miljøbusser øger deres antal på Israels veje

Temsas miljøbusser øger deres antal på Israels veje
Temsas miljøbusser øger deres antal på Israels veje
Tilmeld  


TEMSAs miljøvenlige E6-dieselmotor LF12-model indtager sin plads på israelske veje. Ved at levere 48 køretøjer til Dalhom Motors, en af ​​Israels største operatører, har TEMSA inkluderet i alt 83 TEMSA-mærkede køretøjer i virksomhedens flåde inden for et år med den sidste forsendelse.

TEMSA, som har leveret vigtige leverancer med sit eksportangreb på det europæiske marked, fortsætter sin vækst i forskellige geografier. Med de offentlige transportsystemer, det har udviklet, fortsætter TEMSA med at tilbyde de bedst egnede køretøjer til markederne, både herhjemme og i udlandet.

TEMSA's miljøvenlige LF6-model med E12-dieselmotor tilbyder moderne løsninger til byer og fortsætter med at øge sit antal på israelske veje. Endelig TEMSA, en af ​​de største operatører i Israel, Dalhom Motors Ltd. firmaet leverede køretøjet.

I henhold til kontrakten var 48 LF12 model TEMSA køretøjer inkluderet i virksomhedens flåde. Med den sidste forsendelse steg antallet af TEMSA-mærkede køretøjer til 83 inden for et år, og de sidste køretøjer, som virksomheden købte klar til at komme ind på linjen i Israel, vil blive sat i tjeneste for befolkningen i Netanya, Israel den 1. januar, 2022.

83 KØRETØJER LEVERET PÅ ET ÅR

TEMSA afspejler sin erfaring med bytransportløsninger til busser, og TEMSA designet de 48 LF12-modeller, som blev sendt, ned til mindste detalje. Alle de muligheder, som Dalhom Motors Ltd., en af ​​Israels største operatører anmodede om, var inkluderet i TEMSA-signaturen, og der var bemærkelsesværdige detaljer. TEMSA og Dalhom Motors Ltd. I samarbejde med køretøjerne blev alle muligheder, inklusive operatørens særlige ønsker, såsom destinationstavlen og billetautomaten gennemført på TEMSA-fabrikken.

For at understrege, at TEMSA's effektivitet på udenlandske markeder stiger dag for dag, sagde TEMSA vicedirektør for salg og marketing Hakan Koralp: "For TEMSA har 2021 været et år med vækst og fremskridt med faste skridt på de markeder, hvor det er placeret. Endelig mener vi, at den flåde af 83 køretøjer, vi leverede til Israel inden for et år, ikke kun vil følge med byens arkitektur, men også være et eksempel for 'Smart Cities'-visionen med dens økonomiske, komfortable, sikre og miljøvenlige struktur. . I slutningen af ​​et år, hvor vi havde indflydelse på det europæiske marked, indtog vi en solid position på det mellemøstlige marked med denne levering.” sagde.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar