Teknologier, der digitaliserer produktionsstyring i bilindustrien af ​​Doruk

Teknologier, der digitaliserer produktionsstyring i bilindustrien af ​​Doruk
Teknologier, der digitaliserer produktionsstyring i bilindustrien af ​​Doruk
Tilmeld  


Automechanica Istanbul Plus 2021, som samler mange professionelle inden for bilproduktion og reparation fra tre kontinenter, var adressen for digitale løsninger. Doruk, der opererer inden for mere effektiv, agil, lavpris- og kvalitetsproduktion med brug af digitale værktøjer i produktionsstyring, deltog i Automechanica Istanbul Plus 2021, som samlede tusindvis af automobilbranchens fagfolk fra forskellige dele af verden. På messen; Ved at introducere ProManage Cloud, den banebrydende teknologi i produktionsstyringssystemet ProManage, og den innovative teknologi i ProManage Cloud Kit, som passer digitalisering i en boks, gav Doruk digitale tips om styring af produktionsdrift til brands, der har en vigtig plads i Tyrkiets bilindustri eksporterer.

Doruk, arkitekten bag smarte fabriksteknologier, deltog i Automechanica Istanbul Plus 2021, som ikke kunne afholdes sidste år på grund af den globale pandemiske krise. Doruk på messen afholdt på TÜYAP Congress and Fair Center; haft mulighed for at introducere ProManage Cloud-teknologien, som har til formål at gøre det muligt for industrifolk at være blandt fremtidens playmakere, til bilindustriens ledende roller. Doruk har tiltrukket sig al opmærksomhed med ProManage Cloud, som fjerner forhindringerne for digital transformation, og skabte også vigtige kontakter til nye samarbejder og globale partnerskaber.

Ledere i bilindustrien opretholder kvalitet i masseproduktion takket være ProManage Cloud

Med messerne, som er en del af en branche baseret på fysiske møder, både digitalt og fysisk i år, fik Doruk en hybrid udstillingsoplevelse med bilindustrien. Doruk, der modtog stor interesse både ansigt-til-ansigt og digitalt, var blandt de virksomheder, der mest tiltrak sig opmærksomheden fra bilindustriens hovedindustri og underindustri med ProManage Cloud-teknologi. Denne teknologi, som i høj grad letter transformationen af ​​SMV'er ved at fjerne 7 forskellige forhindringer foran digitalisering, kan kun starte med maskiner og produktionsovervågningsfunktioner. Med sin nemme at installere og hurtigt lærende struktur giver ProManage Cloud virksomhederne mulighed for at få en nyttig start inden for digitalisering, samtidig med at produktionsstyringen af ​​SMV'er digitaliseres, og samtidig opretholde kvaliteten i masseproduktionen.

Teknologien, som bidrager til at maksimere effektiviteten i slank produktion, et af de vigtigste emner i bilindustrien, installeres med en lille indsats og eliminerer arbejdsbarrieren. Industrifolk med ProManage Cloud; Det kan overvåge sine forretninger fra mobile enheder og øjeblikkeligt overvåge produktionsmængden, og om maskinerne fungerer eller ej. På denne måde giver det mulighed for at forhindre tabt tid, automatiserer de manuelle processer og minimerer risikoen for fejl.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar