Tips til rynker omkring øjnene

Tips til rynker omkring øjnene
Tips til rynker omkring øjnene
Tilmeld  


Prof. dr. İbrahim Aşkar udtalte, at øjenområdet er et af de følsomme områder, hvor rynker forekommer mest i den naturlige ældningsproces, og sagde, at det ikke er muligt at stoppe aldringsprocessen, men det kan blive bremset.

Assoc. Dr. İbrahim Aşkar udtalte, at området omkring øjnene er et af de mest følsomme områder, hvor rynker optræder mest, afhængigt af både ansigtsudtryk og den naturlige ældningsproces.

Dr. Aşkar understregede, at konstant knibe øjnene, brug af ansigt og pande efterligner, når nervøs eller stresset fremskynder dannelsen af ​​rynker omkring øjnene.Han sagde, at produkter, der indeholder stoffer som alfa-liponsyre, kan være nyttige til at bekæmpe rynker omkring øjnene.

Lektor İbrahim Aşkar listede de ting, der ikke bør glemmes og bør gøres mod rynker omkring øjnene, som følger:

”Den naturlige ældningsproces kan ikke stoppes, men den kan bremses. Fra en ung alder, brug produkter til forstærkning omkring øjnene. Du må ikke skele, mens du taler. Hvis du har en øjenfejl, der får dig til at skele, så brug de briller eller linser, som din læge har givet dig. Tal ikke for meget, mens du taler. Test dig selv foran spejlet for at se dine ansigtsudtryk, mens du taler. Find en løsning ved at se, hvordan du laver bevægelser. Brug altid briller sommer og vinter. På den måde beskytter du øjenområdet mod strålerne. Øjenmakeup skal fjernes, inden du går i seng. Vær opmærksom på din kost og sov godt. Undgå overdreven tv- og computervisning. Mindst en gang om ugen, pleje omkring øjnene og påfør afslappende masker.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar