TURKSTAT annoncerer inflation! Hvor meget vil SSK, Bağ-Kur og embedsmænds pensionering være i 2022?

TURKSTAT annoncerer inflation! Hvor meget vil SSK, Bağ-Kur og embedsmænds pensionering være i 2022?
TURKSTAT annoncerer inflation! Hvor meget vil SSK, Bağ-Kur og embedsmænds pensionering være i 2022?
Tilmeld  


Den nye stigningstakt er dukket op! Lønstigningen, som vil blive fastsat i henhold til 6-måneders inflationsdata, bestemmes af data fra TURKSTAT. Ifølge november inflation annonceret af TURKSTAT; 2022-pensionen udkommer. Kun december-data var tilbage til den klare bestemmelse af hymnerne. Der begyndte dog at blive foretaget estimater med den resulterende 5-måneders rente. Spørgsmålet om, hvor meget pensionsforhøjelsen bliver, som SSK- og Bağ-kur-pensionister undersøger med stor interesse, vækker stor interesse. Er pensionsstigningssatsen blevet annonceret, hvad er den seneste situation?

Mens de 4-måneders stigninger for SSK og Bağ-Kur pensionister er på 6.72 procent, vil stigningerne blive afsluttet ved at lægge inflationsraterne fra november og december til denne sats.

HVOR MEGET VIL OFFICERENS OG PENSIONENS LØN STØGE?

I november steg forbrugerprisindekset (CPI) med 3,51 % månedligt og 21,31 % årligt. I CPI (2003=100) i november 2021, 3,51 % i forhold til den foregående måned, 19,82 % i forhold til december året før, 21,31 % i forhold til samme måned året før og 17,71 % ifølge XNUMX-måneders gennemsnittet Der var en stigning på XNUMX.

Forhøjelsessatsen, som arbejdere, håndværkere og pensionister fra landmænd vil modtage hver 6. måned, forhøjes med CPI-satsen for de seneste 6 måneder.

Centralbanken hævede sin inflationsprognose ved årets udgang fra 14 procent til 18.4 procent. Det betyder, at der kan være en inflationsforskel på omkring 7 procent for tjenestemænd og pensionerede tjenestemænd ved årets udgang, det vil sige, at den samlede stigning kan ligge på niveau med 12 procent.

Inflationen i de sidste 2 måneder vil være afgørende. Hvis forhøjelsen er 12 procent, vil den laveste tjenestemandsløn stige fra 492 tusind 4 lire til 102 tusind 4 lire med en stigning på 594 lire. Den laveste tjenestemandspension stiger også fra 3 tusind 276 lire til 3 tusind 669 lira.

Ifølge den hidtil annoncerede inflationsrate er den laveste pension fra 2 tusind 350 lira til 2 tusind 508 lire for håndværkere, fra 567 lira til tusind 993 lire for landmænd, fra 2000 tusind 2 lira til 624 tusind 2 lira for SSK-ansatte, som pensioneret før 800. SSK-medlemmer, der går på pension senere, stiger fra 2000 lire til 626 lire.

ØJNE PÅ DECEMBER INFLATIONSTAL

Tjenestemænd og tjenestemandspensionister udbetales en inflationsforskel svarende til forskellen, hvis den overenskomstforhøjelse, de får i overenskomsten, er under 6-måneders inflationsraten. Ifølge tallene fra TURKSTAT steg forbrugerprisindekset med 5 procent kumulativt i 7,47-måneders perioden fra juli til slutningen af ​​november. For at lønstigningerne kommer tydeligt frem, skal den månedlige CPI-sats for december også annonceres.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar