Tyrkiets ingeniørpiger valg til nye valg afsluttet

Tyrkiets ingeniørpiger valg til nye valg afsluttet
Tyrkiets ingeniørpiger valg til nye valg afsluttet
Tilmeld  


Baseret på diskursen om, at professioner ikke har noget køn, blev nye studentervalg for perioden 2021-2022 af Engineer Girls of Turkey (TMK)-projektet gennemført inden for Limak Foundation for at sikre, at flere kvinder deltager i en mandsdomineret sektor såsom teknik og at de er repræsenteret på lige vilkår er gennemført.

I løbet af ansøgningsprocessen gennemført på E-Bursum platformen mellem 20. september og 10. oktober, er der modtaget 1100 ansøgninger til den nye periode. Som et resultat af grundige evalueringer blev 59 ingeniørstuderende fra forskellige universiteter i Tyrkiet udvalgt til TMK. I alt 2021 studerende vil kunne nyde godt af den alsidige støtte, der tilbydes på TMK i løbet af semesteret 2022-150, sammen med de studerende, der har videreført projektet fra tidligere semestre.

Blandt de 150 studerende på TMK, som anvender en holistisk og inkluderende tilgang, er der særlige specialiteter blandt programkriterierne såsom "Students under State Protection", "Syrian and Afghan Refugee Students", "Disabled Students", "Darüşşafaka Graduates", "Studenter i katastrofeområder" Der er også studerende, som får tildelt en kvote.

I projektets universitetsprogram, som har været fortsat siden 2015 med partnerskabet mellem Limak Foundation, Ministeriet for Familie og Sociale Tjenester, Ministeriet for National Uddannelse og FN's Udviklingsprogram, certifikatprogrammer, online engelsk sprogundervisning, sammen med stipendiemuligheder for fremtidige kvindelige ingeniørkandidater, der studerer på ingeniørfakulteter, tilbydes mentorstøtte, praktik, beskæftigelse og netværksmuligheder. Universitetsuddannelsen giver de involverede studerende mulighed for akademisk, faglig og personlig udvikling med bevidsthed om solidaritet og empowerment. Studerende er også involveret i frivilligt arbejde inden for programmets rammer. Inden for rammerne af programmet, som bliver stærkere hvert år med samarbejde; Særlige aftaler med institutioner i den private sektor som British American Tobacco, McKinsey, Nokia, Novumare Technology, Shell, Socar Tyrkiet giver TMK-studerende privilegerede rettigheder til uddannelse, praktik og beskæftigelse.

Fra og med projektets første år blev der optaget studerende, der studerede i henholdsvis computer, miljø, el-elektronik, industri, byggeri, kemi og maskinteknik; På 40 år, 54, 106, 110, 120, 130 og 6, har i alt 560 ingeniørstuderende nydt godt af de tilbudte muligheder. Studerende, der dimitterede fra projektet, 1915 Çanakkale Bridge, Arçelik, Aselsan, DSI, Garanti BBVA, Havelsan, Hepsiburada.com, Istanbul Airport, Northern Marmara Highway, LimakPort İskenderun, Roketsan, TEDAŞ, Turkcell, TUSAŞ, Türk Telekomda, Türk Telekomda. , Yusufeli Han fortsætter sit forretningsliv i mange vigtige projekter og respekterede institutioner som Dam og HEPP.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar