Vi har brug for en stigning i indenlandske mærker for bæredygtig udvikling

Vi har brug for en stigning i indenlandske mærker for bæredygtig udvikling
Vi har brug for en stigning i indenlandske mærker for bæredygtig udvikling
Tilmeld  


Delegationen fra Turkish Retailers Federation (TPF), den største paraplyorganisation for organiseret detailhandel, holdt sit tredje ansigt-til-ansigt møde, efter İzmir og Ankara, i Gaziantep, en del af UNESCO's Creative Cities Network, som Şölen er vært for. Mødet, som var tilrettelagt for at styrke sammenholdet og solidariteten blandt medlemmerne, blev afholdt med deltagelse af TPF-bestyrelsesmedlemmer, PERDER-præsidenter, Çukurova, Van og Güney PERDER-medlemmer. Efter mødet, hvor fødevaredetailhandelssituationen, økonomisk udvikling og emner, der vil øge virksomhedernes effektivitet, blev diskuteret, besøgte delegationen Gaziantep produktionsanlægget i Şölen, som eksporterer til 120 lande fra Tyrkiet.

For at styrke sammenholdet og solidariteten mellem lokale kæder og for at evaluere udviklingen i sektoren, fortsætter møderne, der afholdes i en anden by hver måned under ledelse af den tyrkiske detailhandelsforbund, med fuld fart. Efter İzmir og Ankara holdt TPF-delegationen sit tredje ansigt-til-ansigt møde i Gaziantep med Şölen som vært. Mødet afholdt i Gaziantep, som er den første by, der repræsenterer Tyrkiet i Creative Cities Network (UCCN) blandt UNESCOs 116 byer inden for gastronomi, deltog i mødet afholdt i Gaziantep, TPF's bestyrelsesformand Ömer Duzgun, TPF's bestyrelsesmedlemmer , regionale præsidenter, Silk Road, Çukurova. , Van og Southeast PERDER-medlemmer deltog. Under det to dage lange arrangement blev udviklingen inden for fødevaredetailhandel og økonomi diskuteret. I organisationen, som også indeholdt dagsordener for at øge virksomhedernes produktivitet, var der planlagt aktiviteter, der skulle realiseres af lokale kæder i den kommende periode.

Med en udtalelse om, at coronavirus-pandemien, som har sat dybe spor i alle sektorer og økonomien på globalt plan, vil begynde at afslutte hurtigt i andet kvartal af 2022, sagde TPF's bestyrelsesformand Ömer Duzgun: "Vi følger overvejelserne. af disse spor i alle sektorer i den proces, vi er i. Vi vil overvinde alle negativiteter ved at handle som ét hjerte, med vores tidligere erfaringer og den styrke, vi vil hente fra alle vores interessenter. For en bæredygtig udvikling af vores land har det brug for lokal kapital, ny beskæftigelse, nye investeringer og lokale mærker som os. Som lokale kæder er vi klar til at tage del i alle mulige projekter, der vil forbedre vores industri og landets økonomi, og til at gøre vores del.”

SÆRLIGT BESØG PÅ ŞÖLEN PRODUKTIONSANLÆG

I tilfældet blev den industri 4.0 udstyret fabrik i Şölen, den vigtige repræsentant for Gaziantep i fødevaresektoren, kaldet "Tyrkiets chokoladefabrik", også besøgt. "At jagte drømme, insistere på de beslutninger, der tages, at være innovativ ved at være anderledes i sektoren giver succes. Ved at eksportere chokolade og chokoladeprodukter til mere end 120 lande rundt om i verden med sin produktionsteknologi og kapacitet er Şölen en af ​​de vigtigste succeshistorier i vores sektor. Det er et bevis på, at de, der ikke giver op på deres drømme i enhed og integritet, vil overvinde alle former for negativitet. Vores land har brug for lokale mærker som Şölen, nye succeshistorier og dem, der tilføjer værdi til deres land med alle deres interessenter."

Elif Çoban, administrerende direktør for Şölen, sagde, at Şölen er en meget ung virksomhed, men også forpligtet til dets værdier, beslutsom, beslutsom og modig: "Vi kommer fra dette land. kazanVi bruger altid det, vi ved, til at investere i disse lande ved at foretage nye investeringer med fokus på teknologi, fødevaresikkerhed og innovation. Vores Gaziantep-anlæg, som vi kalder "Tyrkiets chokoladefabrik", er Şölens bidrag til den tyrkiske økonomi og sektor. kazanDet er en eksemplarisk investering. I vores anlæg, som har alle kravene til Industri 4.0, producerer vi med robotteknologi, smart lager styret af kunstig intelligens og avanceret automatisering. Fra nu af vil vi fortsætte vores bestræbelser på at tilbyde produkter af højeste kvalitet til forbrugerne og bidrage til den tyrkiske økonomi. Mens vi gør dette, vil vores værdier, der kommer fra vores rødder, fortsat være vores guide."

Vær den første til at kommentere

Yorumlar