Vores motto er 'Barrierefri jernbanetransport'

Vores motto er 'Barrierefri jernbanetransport'
Vores motto er 'Barrierefri jernbanetransport'
Tilmeld  


I betragtning af, at cirka 15 procent af verdens befolkning og 13 procent af vores lands befolkning består af mennesker med handicap og begrænset mobilitet, er vigtigheden af ​​at bruge retten til transport, som er et af vores mest basale behov, af vores handicappede borgere i den mest bekvemme, økonomiske og komfortable måde forstås.

Vi betjener millioner af passagerer hver dag på højhastighedstog, hovedbane- og regionaltog samt Marmaray og Başkentray, og vi er en af ​​de institutioner, der betjener de mest handicappede passagerer i transportsystemet som Generaldirektoratet for TCDD Taşımacılık AŞ.
Inden for rammerne af undersøgelserne "Barrierefri transport for alle", der blev iværksat under ledelse af vores ministerium for transport og infrastruktur, fortsætter vi med at udføre meget godt arbejde for at fjerne forhindringer i jernbanetransport.

Med målet om "Barrierefri Jernbanetransport" øger vi vores servicekvalitet ved at tage hensyn til alle vores togs behov, samtidig med at vi indretter alle vores tog efter deres behov, så de handicappede og bevægelseshæmmede borgere kan rejse i bedst muligt.

Med applikationen "Orange Bord" lader vi ikke handicappede og bevægelseshæmmede borgere være alene fra rejsens begyndelse til slutningen, og vi støtter dem altid med vores hold på stationerne og stationerne.

Igen, ud over medlemssystemet til handicappede passagerer, sikrer vi, at de får deres billetter på kort tid, med handicappede betalingsanlæg og vores tegnsprogsuddannede personale ved disse betalingsanlæg og callcenter.

Som generaldirektoratet for TCDD Taşımacılık AŞ, som har det højeste antal handicappede beskæftigelse og passagerer, fortsætter vi med at arbejde for at nå vores mål om "barrierefri transport for alle".

Den 3. december, International Dag for Mennesker med Handicap, slår jeg endnu en gang fast, at vi står ved vores handicappede borgere og vores jernbanevenner og tilbyder min kærlighed.

Hasan Pezuk
Generaldirektør for TCDD

Vær den første til at kommentere

Yorumlar