Udbudsresultat for Antalya Lufthavns kapacitetsforøgelse og udlejning i 25 år

Udbudsresultat for Antalya Lufthavns kapacitetsforøgelse og udlejning i 25 år
Udbudsresultat for Antalya Lufthavns kapacitetsforøgelse og udlejning i 25 år
Tilmeld  


I sin tale efter udbuddet ønskede Hüseyin Keskin, bestyrelsesformand og generaldirektør, at resultatet af udbuddet, som vil muliggøre investeringer, der vil gøre Antalya til verdensturismens hovedstad, bliver gavnligt.

TAV Airports AŞ-Fraport AG joint venture afgav det højeste bud på 7 milliarder 250 millioner euro i udbuddet om opførelse af yderligere investeringer til kapacitetsforøgelse af Antalya Lufthavn og udlejning af driftsrettighederne til indenlandske/internationale linjer, almen luftfart, CIP-terminaler og deres komponenter.

Gülnur Uzaldı, vicechef for afdelingen for offentlig-privat samarbejde (OPP) og leder af udbudskommissionen, sagde i sin tale ved udbuddet afholdt i Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed (DHMI): kazanHan oplyste, at 18 af de 10 annoncerede OPP-projekter var Build-Operate-Transfer-modeller og 8 var lejeprojekter til drift af eksisterende faciliteter.

Uzaldı påpegede, at Antalya Lufthavn ikke vil imødekomme den forventede stigning med sin eksisterende infrastruktur og kapacitet i betragtning af den stigning, som landet sigter inden for turisme i de kommende år og forventes på kort sigt, med udbuddet afholdt i dag, og sagde: " yderligere investeringer, der skal foretages inden for rammerne af leasingudbuddet, er planlagt under hensyntagen til realiseringsprocessen." han sagde.

Udvidet, inden for projektets rammer, udvidelse af indenlandske og 2. internationale terminaler, konstruktion af 3. internationale terminal og almen luftfartsterminal, konstruktion af VIP-terminal og State Guesthouse, investeringer for at øge forpladskapaciteten, konstruktion af ny teknisk blok, tårn og sender station, brændstoflagring Han sagde, at der er investeringer såsom opførelse af distributionsanlæg og distributionsanlæg.

Byggeperioden for de lejede faciliteter vil være 36 måneder, og driftsperioden vil være 25 år. 8 virksomheder relateret til udbuddet købte filer, og 3 virksomheder fik deres besøgsdokumenter godkendt.

BUD VIL BLI EVALUERING AF KOMMISSIONEN

Uzaldı udtalte, at buddene vil blive evalueret af udbudskommissionen oprettet af DHMI og sagde:

I første fase af udbuddet åbnes tilbudsgivernes ydre kuverter, og egnetheden af ​​de dokumenter, der er specificeret i udbudsbetingelserne, vil blive undersøgt. I anden fase åbnes de indvendige kuverter, og hvis den budgiver, hvis dokumenter i den inderste kuvert overholder specifikationen, er den eneste, forhandlingsmetode, i tilfælde af mere end én, tilbyder budgiveren den laveste lejepris til budgiveren. at tilbyde den højeste lejepris ved at auktionere med budgiverne i rækkefølgen efter forhandlingsmetoden. Resultatet af udbuddet er endeligt med beslutning fra Konkurrencestyrelsen og DHMI's bestyrelse. kazanvil gøre ondt.

Forlænget, som følge af det afsluttede udbud, lejeaftalen og dens bilag, kazanDen underskrives mellem det af tilbudsgiveren etablerede aktieselskab og DHMI og træder i kraft.

ERHVERVSPARTNERSKABER VNUCOVO-İNTEKAR OG TAV-FRAPORT, DER ER UDBYDET

Ömer Gönül, leder af indkøbs- og forsyningsafdelingen og vicechef for udbudskommissionen, udtalte, at udbudsprocessen vil blive udført af kommissionen og et forretningspartnerskab mellem Vnucovo International Airport AŞ-İntekar Yapı Turizm og TAV Airports AŞ-Fraport AG afgav et bud på udbuddet. brugte sætningerne.

Efter at Kommissionen havde åbnet firmaernes tilbudsfiler og kontrolleret, at de var i overensstemmelse med specifikationen, blev firmaernes indre budkuverter åbnet.

Derfor tilbød Vnucovo International Airport AŞ-İntekar Yapı Turizm forretningspartnerskab 25 milliarder 5 millioner euro, og joint venture-selskabet TAV Airports AŞ-Fraport AG tilbød 250 milliarder 5 millioner euro for kapacitetsforøgelsen og 750-årig leje af Antalya Lufthavn.

Vnucovo International Airport AŞ-İntekar Yapı Turizm joint venture afgav en investeringsforpligtelse på 783 millioner 400 tusinde euro og TAV Airports AŞ-Fraport AG joint venture foretog en investeringsforpligtelse på 765 millioner 252 tusind 109 euro.

Derefter blev auktionsdelen af ​​udbuddet godkendt. TAV Airports AŞ-Fraport AG forretningspartnerskab afgav det højeste bud med 12 milliarder 7 millioner euro i auktionen, som varede 250 runder.

ANTALYA LUFTHAVN BLIR DET STØRSTE TURISMEHUVUD I REGIONEN

Bestyrelsesformand og generaldirektør Hüseyin Keskin sagde i sin tale efter udbuddet, at de realiserede de største projekter i republikkens historie med præsident Recep Tayyip Erdoğans unikke vision og den inspiration og magt, de fik fra de rigtige politikker fra Transport- og Infrastrukturministeriet.

Keskin sagde, at de er stolte af den succes, der vil bringe Antalya Lufthavn ind i fremtiden, "Virksomheder fra Malaysia, Rusland, Frankrig, Tyskland og Tyrkiet købte udbudsfilen. Dette er en indikator for tillid til landets økonomi og vækst." han sagde.

Keskin forklarede, at Antalya Lufthavn vil gå ind forberedt med sit fornyede ansigt og behov opfyldt i de kommende perioder.

Keskin takkede virksomhedens embedsmænd, der deltog i udbuddet, som blev afholdt på en gennemsigtig, åben og konkurrencedygtig måde, og ønskede, at resultatet af udbuddet, som vil muliggøre investeringer, der vil gøre Antalya til et verdensmærke med dets historiske, kulturelle og geografiske træk, vil hovedstaden i verdensturismen være gavnlig.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar