Den nye rute for Blue Nefes Mobile Education Bus: Bursa

Den nye rute for Blue Nefes Mobile Education Bus: Bursa
Den nye rute for Blue Nefes Mobile Education Bus: Bursa
Tilmeld  


Blue Nefes Mobile Training Bus, som blev bragt til live til oplysningsaktiviteter med beslutningen fra Marmara Sea Action Plan Coordination Board, som blev etableret inden for rammerne af bekæmpelse af slimforurening, som påvirker det naturlige liv i Havet Marmara, kommer til Bursa den 6. december.

Marine Clean Association (TURMEPA) blev udpeget som en ikke-statslig organisation til at udføre bevidstgørelses- og bevidstgørelsesaktiviteter inden for rammerne af de beslutninger, der er truffet af Marmarahavets handlingsplans koordinationsråd. Det andet stop for 'Mavi Nefes Mobile Training Bus', som blev implementeret af TURMEPA for at øge bevidstheden i Marmara-regionen, er Bursa efter Kocaeli. Inden for rammerne af Bursa-aktiviteter, der skal afholdes i samarbejde med Metropolitan Municipality, vil 'Blue Breath Mobile Training Bus' blive indsat på Bursa City Square mellem 06-10 december 2021. Robotisk kodning og produktionsfærdighedstræning vil blive givet i 5 dage på Mavi Nefes Mobile Training Bus.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar