Eşrefpaşa Hospital KarşıyakaÅbnede en serviceenhed i

Eşrefpaşa Hospital KarşıyakaÅbnede en serviceenhed i
Eşrefpaşa Hospital KarşıyakaÅbnede en serviceenhed i
Tilmeld  


İzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Hospital er for borgere, der har svært ved at nå den centrale bygning i Konaks Yenişehir-distrikt. KarşıyakaHan åbnede Teacher Melahat Özçelik Service Unit i . Folk i Izmir, som modtager sundhedsydelser af speciallæger i deres afdelinger, giver udtryk for, at de er tilfredse med ansøgningen.

İzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Hospital, der fungerer som Tyrkiets første kommunale hospital, KarşıyakaDen har ført det sundhedsvæsen, den yder med sin serviceenhed i , til den anden side af byen. Den historiske institution i Izmir, som har prisen for servicekvalitet, giver således let adgang til de borgere, der har svært ved at nå Yenişehir-distriktet i Konak, hvor dets hovedkontor ligger. Patienter behandles af læger, der er eksperter på deres område. Izmir Metropolitan Municipality Esrefpasa Hospital Karşıyaka Patienter, der henvender sig til Teacher Melahat Özçelik Service Unit, henvises også til Eşrefpaşa Hospital, hvis det er nødvendigt. Patienter bliver taget af køretøjer og bragt til hospitalet, og derefter bliver de returneret til deres hjem.

Anmodningen fra vores republiklærer

Esrefpasa Hospital Karşıyakaİzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Hospitalsoverlæge Op. Dr. Kadir Devrim Demirel sagde: "Melahat Özçelik er en republiklærer. Han donerer sine 3 lejligheder til Izmir Metropolitan Municipality til service. Dette er dog en betingelse ved donationer. Han siger: 'Dette er en serviceenhed, hvor speciallæger arbejder og tager blodprøver'. Efter et stykke tid gjorde vi vores bedste for at bringe vores tjenester ud i livet, som læreren Melahat ønskede," sagde han.

Service i 5 afdelinger

Overlæge Demirel sagde også: "Vi fortsætter med at tjene med en ny forståelse. Her har vi intern medicin, almen kirurgi, tandlæge, øre-næse-hals og brystlæger helt i tråd med befolkningens ønsker. Vores diætist begynder snart at arbejde. Blod og prøver taget her bliver transporteret til vores hospital med vores kommunes køretøjer flere gange om dagen. Vores patienter, hvis film efterspørges, bliver efterfølgende kørt på hospitalet. KarşıyakaDet bringes tilbage til. I denne periode har vi modtaget meget positive kommentarer fra vores borgere. I takt med deres tilbagevenden til os, vil vi lejlighedsvis tildele læger fra andre afdelinger til vores afdeling. Vores enhed yder service mellem 09:00 og 16:00 på hverdage. Nødtilfælde bliver leveret til Eşrefpaşa Hospital eller sundhedsministeriets hospitaler via 112,” sagde han.

Vi laver nemme aftaler

Borgere, der henvendte sig til centret på grund af helbredsproblemer, udtrykte deres tilfredshed med ydelsen. Gülçin Çelik, som kom til enheden for at få behandling, sagde: "Det er en god service for både håndværkerne og folket her. KarşıyakaDet er rart at have et anneks i . Alle testene foregår. Hvis dette sted er utilstrækkeligt, bliver de henvist til det store hospital på Eşrefpaşa Hospital. Det har service. Læger er meget gode, de er bekymrede. Det var fantastisk for os at have det i nærheden. Vi kan også nemt lave en aftale,” sagde han.

Det blev nemt at komme til hospitalet

Serap Akçay, som udtalte, at hun kom til afdelingen for tandbehandling, sagde: "Jeg kom til serviceenheden på Eşrefpaşa Hospital i Karşıkaya i dag på grund af mit tandproblem. Vi er glade for at have sådan en service her. At gå til den centrale bygning var nogle gange et problem. KarşıyakaJeg var meget glad for at kunne komme i behandling hurtigt, da vi havde et helbredsproblem i . Tak for den ydede service."

1 Kommentar

  1. Du gjorde et godt stykke arbejde og beskrev det en million gange. Du kunne ikke sige, at adressen er denne gade, dette nummer. Du gjorde det sværeste.

Yorumlar