Første prøvekørsel på Bursa City Square Terminal Tram Line i maj 2022

Første prøvekørsel på Bursa City Square Terminal Tram Line i maj 2022
Første prøvekørsel på Bursa City Square Terminal Tram Line i maj 2022
Tilmeld  


Arbejdet med T2-sporvognslinjen, som er Bursa Metropolitan Municipalitys projekt, der vil bringe jernbanesystemet sammen med den nordlige del af byen, er accelereret. Mens mange arbejder, såsom ballastjustering på linjen, installation af elledninger, installation af transformere og fint håndværk af vedligeholdelses-reparationscenteret udføres samtidigt; Metropolitan borgmester Alinur Aktaş understregede, at de sigter mod at starte prøvekørsler i første halvdel af 2022.

Arbejdet inden for rammerne af udbuddet af færdiggørelsen af ​​de manglende produktioner på sporvognslinjen Kent Square-Terminal, som er projekteret af hovedstadskommunen i tråd med målet om at strikke byen med jernnet, fortsætter hurtigt. Integrationsprocessen af ​​T9-linjen, som har en samlet længde på 445 meter og 11 stationer, til T2-linjen blev afsluttet før. I projektet, som omfatter 1 jernbanebroer, 3 motorvejsbroer, 2 transformere, lagerområdeservicebygning, lagerforbindelseslinje og ventelinjer, er der indtil videre tilbagelagt betydelige afstande. Inden for rammerne af forskellige arbejder i og omkring stationen på ruten blev der fremstillet 6 tusinde kubikmeter udgravning, 300 tusinde kubikmeter fyldning, 100 tusinde meter border og 27 tusinde kvadratmeter parket. Cirka 7 tusinde kubikmeter beton blev hældt til gardinvæggen i armeret beton og forskellige armerede betonværker. Mens der er lagt 60 kubikmeter ballast inden for rammerne af ledningsoverbygningen, vil der være produceret ca. 29 tusinde kubikmeter ballast på linjen med færdiggørelsen af ​​andet lags ballastudlægning. Mens tæmningskonstruktionen fortsætter på ballastlinjevejen med en stampemaskine, er der fremstillet i alt 900 tons galvaniserede stålstænger til køreledningssystemet, der skal levere energi til jernbanesystemets køretøjer. Mens installationen af ​​luftledningerne fortsætter, er installationen af ​​det indvendige udstyr på i alt 38 transformerbygninger langs ledningen også påbegyndt. Mens installationen af ​​i alt 472 rulletrapper og 6 elevatorer på 9 stationer blev afsluttet, blev facadebeklædningen af ​​vedligeholdelses-reparationscentrets bygning for enden af ​​linjen, traverskranløftesystemet og bilvaskenheden installeret.

Prøveture i maj

Bursa Metropolitan Municipalitys borgmester Alinur Aktaş undersøgte de værker, der fortsætter febrilsk langs linjen. Præsident Aktaş, som modtog information om arbejdet fra vicegeneralsekretær Gazali Şen, BURULAŞ General Manager Mehmet Kürşat Çapar og den ansvarlige for entreprenørvirksomheden, mindede om, at sporvognslinjen Kent Meydani-Terminal, hvis konstruktion blev forsinket på grund af forskellige årsager, var ventet med nysgerrighed og spænding af befolkningen i Bursa. Præsident Aktaş udtrykte, at der er sket betydelige fremskridt i arbejdet indtil videre, "Regionen mellem terminalen og bypladsen er blevet en destination med uddannelsesinstitutioner, indkøbscentre, politi, mufti, retsbygning, messeområde, BUTTİM og Gökmen Aerospace. og Luftfartscenter. Hvis Gud vil, planlægger vi at starte prøvekørsler i april og maj næste år. Integration blev også opnået med T1-linjen. Du kan tænke på det som en pande. Forhåbentlig vil vi være i stand til at køre til byens nordlige akse udelukkende med jernbane. Det var lidt sent, der var problemer, men nu kan jeg sige, at vi nærmer os enden.”

Vær den første til at kommentere

Yorumlar