Hope Houses bringer handicappede mennesker sammen med samfundet

Hope Houses bringer handicappede mennesker sammen med samfundet
Hope Houses bringer handicappede mennesker sammen med samfundet
Tilmeld  


Med Hope Houses Project, implementeret af Ministeriet for Familie og Sociale Service, bor handicappede i parcelhuse eller lejligheder og blander sig med samfundet.

Ministeriet yder familieorienterede, familieorienterede sociale tilbud til børn, handicappede og ældre. Mens alle sociale og økonomiske støttepolitikker udføres med en "familieorienteret" strategi, tilbydes sociale tjenester til familier og lokalsamfundet under ét tag med en holistisk tilgang for at beskytte og styrke familien. Hvis den ældre, barnet eller den handicappede har en familie, og det er muligt at forsørge den med familien, tilstræbes det i denne sammenhæng først at yde støtte der.

Inden for rammerne af det familierettede tilbud til handicappede ydes støtte til både den handicappede og omsorgspersonen, hvis den handicappede har familie og kan bo sammen med familien. Personer med handicap støttes med hjemmehjælp, dagpleje og lokalsamfundsbaserede tilbud. Ud over disse ydelser tilbydes også institutionspleje til dem, der har behov for institutionspleje.

Cirka 536 mennesker får hjemmehjælp.

Til gengæld bidrager Hjemmehjælpen, som blev indført i 2006, til handicappede, der har behov for pleje. Denne bistand dækker alvorligt handicappede eller fuldt afhængige personer, som har brug for pleje og er i økonomisk nød.

For at kunne nyde godt af hjælpen kræves det, at den gennemsnitlige månedlige indkomst pr. person i husstanden er mindre end to tredjedele af mindstelønnen.

Inden for rammerne af forordningen om handicapsundhedsstyrelsens rapport er udtrykket "alvorligt handicappet" eller "fuldstændig afhængig" inkluderet i handicapsundhedsstyrelsens rapport udstedt for personer over 18 år, "avancerede" eller "meget avancerede" i erklæringen om handicapsundhedsstyrelsen udstedt for personer under 18 år.”, ”Særlig ÖGV” og ”Der er et krav om særlige forhold-ÖKGV” erklæringer skal medtages.

For 2021. halvår 1797 udbetales hjemmehjælp med 536 lira per person, mens hjemmehjælp ydes til cirka XNUMX personer pr.

152 mennesker nyder godt af 843 Hope Houses

Med applikationen "Håb Hus" inden for rammerne af Boligtype Social Service Enheden får handicappede lov til at bo i parcelhuse eller lejligheder og deltage aktivt i det sociale liv for at integrere dem i det samfund, de lever i.

Det forudses, at der vil være behov for institutionspleje som en betingelse for at få gavn af Håbetshuset. Inden for rammerne af Hope House-applikationen, som blev startet i İzmir i 2008, bliver 4 til 6 handicappede passet i et hjemmemiljø under opsyn af professionelt personale i disse huse, som også er defineret som Home Type Social Service Unit .

Med Hope House-servicemodellen, som sigter mod aktiv deltagelse af handicappede i samfundslivet, drager 152 handicappede fordel af 843 Hope Houses i hele Tyrkiet.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar