IMM Scientific Advisory Board advarer mod flere tilfælde af Covid-19

IMM Scientific Advisory Board advarer mod flere tilfælde af Covid-19
IMM Scientific Advisory Board advarer mod flere tilfælde af Covid-19
Tilmeld  


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Scientific Advisory Board advarede borgere mod stigende Covid-19-tilfælde og nye mutationer, når vi går ind i vinteren. For at minde om, at maske-, afstands- og hygiejneregler fortsat bør håndhæves strengt, understregede IMM Scientific Advisory Board, at en PCR-test bør udføres for at differentiere de stigende influenzatilfælde fra coronasymptomer.

Ligesom hele verden har Tyrkiet kæmpet mod Corona i 2 år. Med fjernelse af restriktioner i sommerperioden har der været en stigning i antallet af sager på verdensplan siden efteråret. Mens den nye variant, der stammer fra Sydafrika, som Verdenssundhedsorganisationen (WHO) kaldte 'Omicron', spredte sig hurtigt, begyndte de europæiske lande at vende tilbage til restriktionerne skridt for skridt.

Ifølge de seneste data ligger Tyrkiet på 6. pladsen i verden og 2. i Europa med hensyn til det samlede antal sager. Ifølge data fra sundhedsministeriet bliver mere end 20 tusinde mennesker i gennemsnit syge hver dag, og omkring 200 af vores borgere dør.

IMM's Scientific Advisory Board drøftede de foranstaltninger, der skal træffes mod flere tilfælde, og tog vigtige anbefalinger.

Her er advarslerne fra IMM Scientific Advisory Board:

  • Man skal være opmærksom på at bære masker, holde afstand og sørge for ventilation i lukkede områder.
  • Masker bør ikke fjernes undtagen i obligatoriske situationer, og masker bør bruges omhyggeligt, især i åbne områder, hvor to meters afstand til andre mennesker ikke kan opretholdes.
  • Anvendelse af HES-kodekontrol skal udføres i lukkede områder.
  • Man skal sørge for at holde vinduerne åbne i lukkede omgivelser.
  • Ventilation på steder uden vinduer bør ske med hundrede procent ren luft. Det bør ikke være steder, der ikke er ventileret på denne måde.
  • På restauranter og cafeer, der ikke har friarealer, bør opholdslængden være kort, og der skal sørges for en afstand på to meter.
  • Masker med høj beskyttelse skal bruges i offentlig transport og store menneskemængder.

PÅMINKELSE AF VACCINE

For at minde om nødvendigheden af ​​vaccination understregede IMM Scientific Advisory Board, at det er absolut nødvendigt at blive vaccineret. Alle videnskabelige kilder og undersøgelser viser, at vacciner forhindrer forværring af sygdommen og dødsfald. Samtidig med at det udtrykte den holdning, at vaccination af dem, der ikke er vaccineret, bør gives til beskyttelse af folkesundheden, påpegede det også nødvendigheden af ​​en påmindelsesdosis.

I sin erklæring om vaccinen sagde IMM Scientific Advisory Board, "Der er et fald i effektiviteten af ​​vaccinen, som tiden går. Derfor er det nødvendigt at gentage vaccinen 6 måneder efter den anden dosis. Dette er dosis af påmindelse, den bør ikke forsømmes."

Det blev også understreget, at "individer skal overbevise alle deres pårørende om at få deres vaccinedoser fuldstændigt, ligesom de får deres vaccinationer". Det blev også oplyst, at det udover at være vaccineret er nødvendigt at være lige så opmærksom på maske, afstand og ventilationsforanstaltninger.

PCR-TEST SKAL UDFØRES

IMM Scientific Advisory Board anbefalede også en PCR-test for at forhindre, at symptomerne på Corona forveksles med influenza.

"Om vinteren kan influenza og andre forkølelsesvira forårsage symptomer, der ligner Covid-19-sygdommen. Ved den mindste tvivl eller når der er tegn på luftvejsinfektion som løbende næse, ondt i halsen, hoste bør der foretages en PCR-test ved henvendelse til en sundhedsinstitution. I tilfælde af positivitet bør den nødvendige isolation sikres."

Endelig IMM Scientific Advisory Board; “Dit helbred og en sund fremtid er værdifulde for os. I denne periode, hvor vi går ind i vintermånederne, og faren for en ny variant står for døren, bedes du tage dine forholdsregler så vidt muligt i dit eget miljø. Vi ved, at i en verden, hvor sundhedsressourcerne deles retfærdigt over hele verden, og i overensstemmelse med videnskabens krav, er det muligt at forebygge og stoppe pandemien, i en verden, hvor pandemiens regler, især udbredt vaccination, bliver behandlet.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar