Applikation gør livet lettere af IMM: 'Deaktiveret kort'

Applikation gør livet lettere af IMM: 'Deaktiveret kort'
Applikation gør livet lettere af IMM: 'Deaktiveret kort'
Tilmeld  


IMM vil afholde særlige begivenheder for den internationale dag for personer med handicap den 3. december. IMM's nye projekt, 'Map for the Disabled', vil blive introduceret med det program, der skal tilrettelægges. Istanbuls tre store klubber; Kørestolsbaskethold fra Beşiktaş, Fenerbahçe og Galatasaray vil mødes i organisationen af ​​İBB. IMM kulturcentre vil også være vært for koncerter, workshops og teaterstykker.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) vil organisere særlige begivenheder for at øge bevidstheden om den internationale dag for personer med handicap. Atleter fra tre veletablerede tyrkiske klubber vil indtage banen torsdag den 2. december 2021 på IMM Fatih Sports Complex. I organisationen, hvor handicappede personer og deres familier mødes i Avcılar, vil IMM's 'Disabled Map'-projekt blive introduceret. Gratis arrangementer vil også blive afholdt i kulturelle centre tilknyttet IMM.

DEAKTIVERET KORT FRA IMM

İBB vil være vært for en vigtig begivenhed sammen med Avcılar kommune. I organisationen, hvor handicappede personer og deres familier vil mødes, vil IMM's Disabled Map-projekt blive introduceret. Takket være projektet, som skal lette livet for mennesker med handicap, vil borgernes behov blive analyseret på en sund måde. På den anden side vil det i mulige katastrofesituationer være muligt at nå folk hurtigere.

ISEMX-musikgruppen fra IMM Directorate for the Disabled vil indtage scenen i organisationen, hvor ikke-statslige organisationer også vil deltage. Arrangementet, hvor værker af handicappede malere også vil blive udstillet, finder sted på Avcılar Deniz Köşkler Social Facilities.

VENSKABSKOP

De tre store hold i Istanbul, Beşiktaş, Fenerbahçe og Galatasaray mødes på IMM Fatih Sports Complex. Kørestolsbasketholdene i de tre klubber dyster mod hinanden klokken 13.00. I kampe, hvor resultattavlen ikke aktiveres kazanØjeblikket vil være venskab. Ved afslutningen af ​​arrangementet, til ledere, holdkaptajner og atleter i de deltagende klubber; Der vil blive uddelt trofæer, medaljer og plaketter.

GRATIS KONCERT

IMM vil være vært for Istanbulitterne med koncerter, workshops og teaterstykker til den internationale dag for handicappede den 3. december. De begivenheder, der vil finde sted i de kulturelle centre, der er tilknyttet IMM, kan ses gratis.

'HYPOTERAPI'-EVENT FRA ZABITA

IMM vil arrangere en hippoterapi (hesteterapi) begivenhed for handicappede børn i Kemerburgaz City Forest den 3. december. I begivenheden, som vil finde sted under opsyn af IMM's Mounted Constabulary Teams og eksperttrænere, vil børn med handicap blive sat på rideture. Arrangementet, som har til formål at skabe opmærksomhed, begynder klokken 11.00.

Programoplysninger om 'Deaktiveret kort':

  • December 3 2021
  • 14.00-18.00

Avcılar Deniz Kiosk sociale faciliteter

IMM Kulturcenter-aktiviteter

PROGRAMNAVN STIL / EMNE / GENRE TYPE KULTURCENTER DISTRICT HISTORIE DAG SAAT
Murat Balkan Rumeli-Balkan musik koncert prof. Dr. Adem Basturk Kulturcenter Esenler December 2 21 torsdag 20.00
Ali Sezer folkemusik koncert Martyrdistriktsguvernør Muhammet Fatih Safitürk Kulturcenter Umraniye December 2 21 torsdag 20.00
Håndværksværksted for handicappede Smykkedesign værksted Ümraniye Martyrdistriktsguvernør Muhammet Fatih Safitürk Umraniye December 2 21 torsdag 13.00
Forskelsbånd Rockmusik koncert Ali Emiri Efendi Kulturcenter erobrer December 3 21 fredag 20.00
Gode ​​råd til mødre til børn med SP værksted Ali Emiri Efendi Kulturcenter erobrer 3.12.2021 fredag 13.00
Isemx Alternativ musik koncert prof. Dr. Adem Basturk Kulturcenter Esenler December 4 21 lørdag 20.00
Hvert barn er specielt Børneteater Bulent Ecevit Cultural Center Kartal December 4 21 lørdag 12.00
Håndværksværksted for handicappede Smykkedesign værksted Sile Kulturcenter Gungoren December 4 21 lørdag 13.00
Gode ​​råd til mødre til børn med SP værksted Bulent Ecevit Cultural Center Kartal December 5 2021 Pazar 13.00

Vær den første til at kommentere

Yorumlar