Pris til Metrobus-chauffører, der bliver en skyttegrav for motorcykelchauffører fra IMM

Pris til Metrobus-chauffører, der bliver en skyttegrav for motorcykelchauffører fra IMM
Pris til Metrobus-chauffører, der bliver en skyttegrav for motorcykelchauffører fra IMM
Tilmeld  


IETT-chauffører, der beskytter de motorcykelchauffører, der overlevede faren på broen i den sydøstlige storm, der ramte Istanbul, med deres busser, vil modtage en plakette og en pris af IMM.

Ifølge nyheden om Özlem Güvemli fra SÖZCÜ;"Under den sydøstlige storm, der tog liv i Istanbul, tiltrak billederne af to metrobuschauffører på Martyrs Bridge den 15. juli for at beskytte deres køretøjer og motorcykelchauffører mod den stærke vind stor interesse i de sociale medier. Det blev erfaret, at begivenhedens helte var Osman Yurtseven og Adem Çalışkan. Under stormen, der var effektiv dagen igennem, så man, at mange IETT-chauffører hjalp motorcykelchauffører under broovergangen på denne måde.

ALLE KØRERE FÅR PRÆMIS

Det er blevet erfaret, at IMM har startet en undersøgelse for at identificere alle IETT-chauffører, der udviste eksemplarisk adfærd under stormen, og at hver af dem vil blive belønnet med en plakette i overensstemmelse med lovgivningen i de kommende dage.

"VENLIG PÅ VEJEN"

IMM-præsident Ekrem İmamoğlu, han billeder "Venlig på vejen bliver tydelig. Få det snart godt med vores borgere, der blev ramt af de negative situationer skabt af Lodos. Tillykke til alle teams involveret i sagerne. Også tak til vores IETT-chauffører, som var med til at forhindre, at motorkurerne blev påvirket af vinden på broen”.

IETT General Manager Alper Bilgili delte også identitetsoplysningerne for personalet, som er billedets helte, på sin sociale mediekonto og sagde: "Jeg lykønsker alle mine chaufførvenner den 30. november, verdens chaufførdag, i person af mine hjælpsomme kolleger, der forsøger at udføre deres fag uselvisk selv i stormen."

Vær den første til at kommentere

Yorumlar