İBB-datterselskabet KİPTAŞ lagde grunden til 2,5 projekter på 6 år

İBB-datterselskabet KİPTAŞ lagde grunden til 2,5 projekter på 6 år
İBB-datterselskabet KİPTAŞ lagde grunden til 2,5 projekter på 6 år
Tilmeld  


I den nye periode lagde İBB-tilknyttede KİPTAŞ, som fokuserer på kvalitet, unik arkitektur, miljømæssige og tilgængelige sociale boligprojekter, der passer til enhver indkomstgruppe, grundlaget for 2,5 projekter på 6 år. For at minde om, at de startede med et maleri, der ikke engang kunne indgå i udbuddet på grund af skattegæld, sagde KİPTAŞ General Manager Ali Kurt: "Da vi overtog virksomheden i august 2019, var der kun 2 millioner TL i pengeskabet. Den samlede gæld var over 1 milliard TL. I dag er gæld fra tidligere betalt af den nye ledelse. 7 projekter, der stod uløst, blev ryddet for alle deres problemer og afsluttet. Inden udgangen af ​​2021 vil vi have startet opførelsen af ​​i alt 2 selvstændige enheder med projekter til start i yderligere 4 regioner.”

Ved at udvikle boligprojekter for hver indkomstgruppe startede KIPTAS, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), 6 projekter i 6 forskellige regioner i den nye periode. Med at sige, at grundlaget for yderligere 2021 projekter vil blive lagt inden udgangen af ​​2, bemærkede KİPTAŞ General Manager Ali Kurt, at antallet af påbegyndte selvstændige enheder vil nå op på i alt 2,5 inden for 4 år.

ALI KURT: "GÆLDSBÆRDEN PÅ 1 MILLIARD TL"

Kurt oplyste, at de stødte på en virksomhed, der ikke engang kunne komme i udbuddet, da de startede, og bemærkede, at da de overtog virksomheden i august 2019, var der kun 2 millioner TL i pengeskabet. Han meddelte, at de stødte på en gældsopgørelse på mere end 177 milliard TL, som skal betales med det samme, inklusive checks, der er ved at blive udskrevet, og 1 millioner TL i lånegæld til banker.

"JORDE FORVANDLET TIL GRØNNE OMRÅDER"

Kurt bemærkede, at den nye ledelse har arbejdet hårdt på at slippe af med gældsbyrden, så snart han tiltrådte, og sagde, at for første gang i virksomhedens historie blev de ejendomme, som han ejede, og som ikke kunne producere projekter, solgt gennem offentlige auktioner. Da han bemærkede, at disse lande blev omdannet til grønne områder af IMM-forsamlingen, fortsatte Kurt som følger:

"Den nye ledelse af KİPTAŞ, som tiltrådte, overtog projekterne bestående af 8 tusind 7 uafhængige enheder i 815 forskellige regioner, som startede i den foregående periode, men ingen tekniske, juridiske og økonomiske problemer er blevet løst, og deres konstruktion er stoppet . Et af disse er Zeytinburnu Locamahal-projektet, som ikke har noget skøde, 115 millioner lira gæld til staten, månedlig rentebetaling på over 1 million lira og 1 million lire månedlig lejehjælp til modtagerne...”

YDERLIGERE TO PROJEKTER STARTER

Han bemærkede, at mere end 90 procent af projekterne udført af KİPTAŞ tidligere skyldtes zoneinddelingsbevægelserne udført af IMM-forsamlingen, sagde Kurt: "I dag er gælden fra fortiden blevet betalt af den nye administration. 7 projekter bestående af 7 tusind 99 uafhængige enheder i 7 regioner overtaget fra den tidligere administration er blevet renset for alle deres problemer. KİPTAŞ lagde grundlaget for 6 projekter bestående af 3 uafhængige enheder i 574 forskellige regioner i sin nye periode. Ved udgangen af ​​6 vil vi starte det sociale boligprojekt Tuzla Aydınlık Evler og transformationen på stedet af Doğakent Sitesi, som har ventet på en løsning i lang tid. Vi vil lægge grundlaget for i alt 2021 uafhængige enheder," sagde han.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar