İmamoğlu: Det er mest nødvendigt at reducere arbejdsløsheden

Imamoglu Hvad er det mest nødvendige for at reducere arbejdsløsheden
Imamoglu Hvad er det mest nødvendige for at reducere arbejdsløsheden
Tilmeld  


IMM-præsident Ekrem İmamoğlu, Enstitü Istanbul İSMEKs 'Maltepe Culinary Arts School', som blev taget i brug den 4. oktober. İmamoğlu understregede, at de startede en professionsorienteret proces med Instituttet Istanbul İSMEK, og sagde: "Det mest nødvendige i nutidens økonomiske forhold og økonomiske problemer er at reducere arbejdsløsheden. Jeg støtter også helhjertet kvinders intense deltagelse, især kvinder. Jeg er en, der ved, hvordan en fuldt produktiv mor tilføjer styrke til hjemmet og tilføjer en identitet til det barn, hun opdrager. I den henseende gjorde den intense deltagelse af arbejdende kvinder, kvinder, der gerne vil arbejde her, mig også glad.”

IMM-præsident Ekrem İmamoğlu, Enstitü Istanbul İSMEK's Küçükyalı Aydınevler-distrikt, turnerede på "Culinary Arts School" med medlemmer af pressen. Sammen med Maltepes borgmester Ali Kılıç og Institut Istanbul İSMEK koordinator Canan Aratemur Çimen; Da İmamoğlu besøgte wienerbrød, kebab, verdenskøkken, kaffe og bagværk, blev han mødt af elevernes jubel fra "Ekrem President oley". İmamoğlu, der drak kaffen, der blev tilbudt ham, og smagte sushien, holdt sin evalueringstale i bageriprodukterklassen.

"VI STARTEDE EN PROFESSIONEL FOKUSERT PROCES MED INSTITUTE ISTANBUL İSMEK"

Idet de understregede, at de startede en professionsorienteret proces med Institute Istanbul İSMEK og fokuserede på dette område, sagde İmamoğlu: "İSMEK har allerede en kultur, der kommer fra en sådan fortid. På en måde er det vores mål at uddanne folk inden for de områder, der er nødvendige og at sikre, at folk ikke kun tilfredsstiller deres evner her, men også har et job, der vil bidrage til deres hjemlige økonomi og budget. Dette er noget meget værdifuldt for samfundets velfærd og lykke. Især når vi ser på det fra mænds og kvinders synspunkt, er andelen af ​​kvinder i produktionen i byerne meget lav. Og under hvad du fortjener. Fordi man; kvinder er allerede meget produktive. De gør det, de gør meget godt. Sidstnævnte; Hvis kvinden ikke er i produktion, er det ikke muligt at tale om økonomisk velfærd i det hus. Dette kunne være en hustru, mor eller datter i en husstand; det er lige meget. Det vigtige er at sætte dem i stand til at erhverve sig et erhverv sammen med uddannelse.”

"JEG STØTTER HJERTELIGT DETS INTENSIVE KVINDELIGE DELTAGELSE"

At sige, "Det, der er mest brug for i nutidens økonomiske forhold og økonomiske problemer, er at reducere arbejdsløsheden," sagde İmamoğlu:

"Hos İSMEK bliver der taget skridt til de erhverv, som vores regionale arbejdsformidlingskontorer efterspørger, de krav, der opstår der, såvel som arbejdsstyrken og arbejdsgiverne. Også her har vi en 'School of Culinary Arts'. Der tages gode skridt i vores skole, især i servicesektoren. Jeg kan se navnene på nogle virksomheder. Her er der et område, som disse virksomheder støtter som et produkt, men også som et sted. Dette viser, at; Når de studerende, der kommer ud af dette sted - som jeg kan se med et smil på læben, kan jeg se, at de driver forretning her - betyder det, at en forretningsrejse vil begynde efter dem, når de opnår en god succes her. Med dette aspekt ønsker jeg, at dette nye ansigt af Enstitü Istanbul İSMEK vokser sig stærkere og får et erhverv med uddannelser og certifikater, der vil skabe jobmuligheder for mange af vores folk. Jeg støtter også helhjertet kvinders intense deltagelse, især kvinder. For som barn af en fuldt produktiv mor levede jeg et liv, indtil jeg blev færdig med gymnasiet. Jeg er en, der ved, hvordan en fuldt produktiv mor tilføjer styrke til hjemmet og tilføjer en identitet til det barn, hun opdrager. I denne henseende gjorde den intense deltagelse af arbejdende kvinder, kvinder, der gerne vil arbejde her, mig også glad. Held og lykke."

FRA SUSHI TIL OTTOMANNESK PALADS KØKKEN…

Instituttet İSMEK Maltepe Culinary Arts School startede uddannelse den 4. oktober. Skolen, der har 242 elever, giver undervisning 7 dage om ugen. I skolen, hvor der er 4 klasseværelser, 1 seminarsal og et bibliotek, tilbydes undervisning i følgende grene:

 • Kokkelærling
 • Kokkeassistent
 • verdens køkken
 • Traditionelt tyrkisk køkken
 • Teknikker til fremstilling af kebab
 • Kageforberedelse og præsentationsrejser
 • Konditorassistent
 • Workshop om tilberedning af sund og diætmad
 • Tilberedning af kold mad
 • Workshop om sushifremstillingsteknikker
 • Kok til massemåltidsproduktion
 • Mad- og drikkevarestyring

De nye programmer, der åbnes fra december, vil være som følger:

 • Gaziantep køkken
 • Værksted for morgenmadssnacks
 • Workshop med teknikker til fremstilling af pasta og sauce
 • Osmannisk palads køkken
 • Workshop for fremstilling af syltetøj og marmelade
 • Workshop for kold mad og salatfremstillingsteknikker

Vær den første til at kommentere

Yorumlar