Udgivelsesdato for indenrigsbiler annonceret

Udgivelsesdato for indenrigsbiler annonceret
Udgivelsesdato for indenrigsbiler annonceret
Tilmeld  


TOGG CEO delte den indenlandske biludgivelsesdato. TOGG CEO Gürcan Karakaş og rådgiver Hakan Özenen sagde i et interview, de gav forleden, at de vil følge med i 2023-visionen.

TOGG CEO Gürcan Karakaş og rådgiver Hakan Özenen gav et interview hos TOGG's Informatics Valley (Tyrkiets Automobile Enterprise Group). I interviewet blev der givet bemærkelsesværdige svar på de stillede spørgsmål.

Ifølge erklæringen fra TOGGs administrerende direktør Gürcan Karakaş, vil Tyrkiets bil være på vej i 2023. CEO Karakaş udtrykte, at de vil være på markedet med fem modeller, og talte assertivt.

TOGG CEO delte den indenlandske biludgivelsesdato

TOGG CEO Karakaş sagde: "Vi startede i 2018. Vi planlægger at starte produktionen i 2022. 'Tyrkiets bil' vil være på vejene i 2023. Der skulle være 4-6 modeller i kurven. Vi vil have 5 modeller.” afgivet sin udtalelse.

Oprettelse af et indlæg om interviewet Verdensavisskribent Vahap Munyar, CEO Karakaş sagde, at angående TOGG-fabrikken var han opmærksom på nul-emissioner:

"Der vil være mindre end 5 gram/kvadratmeter frigivelse af flygtige organiske forbindelser. Dette beløb svarer til en niendedel af den lovlige grænse i Tyrkiet. Det er en syvendedel af den lovlige grænse i Europa. Det bliver en nul-emissionsfabrik."

Vi bygger mere end fabrik. Vi bygger det reneste anlæg i Europa. Så vi starter allerede med nul-emissioner. Han pegede på et område ved siden af ​​fabrikken: der var en landingsbane. Vi gør det område til en testbane for biler."

TOGG CEO Gürcan Karakaş gav også den gode nyhed, at de startede prototypetests for de første modeller, der blev samlet. "Tyrkiets bil"-prototyper fortsætter i øjeblikket både motor- og køretest på Gemlik-faciliteterne.

Ifølge TOGGs administrerende direktør Karakaş aktiveres airbaggen for at forhindre hovedet på føreren og den passager, der sidder ved siden af ​​ham, i at støde sammen under en ulykke. Med andre ord, i tilfælde af en ulykke vil airbaggen ind imellem blive åbnet og dermed forhindrer hovederne i at kollidere med hinanden.

Karakaş udtalte også, at efter kollisionstestene af TOGG-modeller undersøgte de køretøjerne. Den administrerende direktør sagde: "Vi ser på, hvilke dele der er påvirket af kollisionen og hvordan. Det vil være et smart værktøj. Du vil føle, at du er vred, anspændt, og musikken, der vil berolige dig, vil spille ind.” sagde.

Gürcan Karakaş erklærede, at cyberkollisioner er mulige takket være mobilitet, at de arbejder på scenarier for, hvordan køretøjet vil blive påvirket i tilfælde af et cyberangreb.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar