İzmirs cykelprojektpris Kazanuden for

İzmirs cykelprojektpris Kazanuden for
İzmirs cykelprojektpris Kazanuden for
Tilmeld  


I overensstemmelse med Izmirs hovedstadsborgmester Tunç Soyers mål om at reducere kulstofemissioner i byen og bruge cyklen som et transportmiddel, kom endnu en pris til İzmir, som har gennemgået en stor forvandling inden for cykeltransport. Izmir Metropolitan Municipality blev anset for at være værdig til en pris i kategorien "Carbon Management" med sit projekt med titlen "Promoting Bicycle Transport and Improving Bicycle Infrastructure" ved Sustainable Business Awards-konkurrencen.

Ved at vedtage en miljøvenlig, økonomisk og bæredygtig transportpolitik mod den globale klimakrise har Izmir Metropolitan Municipality implementeret mange infrastruktur-, applikations- og incitamentsprojekter for at reducere motoriseret transport og øge cykel- og fodgængertransporten i de sidste to og et halvt år. Under ledelse af Izmir Metropolitan Municipalitys borgmester Tunç Soyer, som ofte foretrækker cykler til bytransport i stedet for servicekøretøjer, og opfordrer Izmirs borgere til at bruge cykler, er der blevet udført mange undersøgelser af brugen af ​​cykler til transport i byen. Udvalgt som den førende by i WRI Turkey Sustainable Cities' EU-støttede "Let's Cycling Turkey"-projekt i 2020, og i "Healthy Cities Best Practice Contest" afholdt for 11. gang sidste år af Healthy Cities Association, "Social Distance and Distancering i Izmir" i kategorien Sund byplanlægning. Pris med projektet "Cykelstier" kazanEn storbykommune har kronet sit eksemplariske arbejde på dette område med en ny pris. Ved Sustainable Business Awards-konkurrencen arrangeret af Sustainability Academy blev Izmir Metropolitan Municipalitys projekt med titlen "Promoting Bicycle Transport and Developing Bicycle Infrastructure" belønnet i kategorien "Carbon Management".

Der blev uddelt priser i 15 kategorier.

Ved Sustainable Business Awards, der i år arrangeres for 8. gang af Sustainability Academy for at dele rollemodeller for erhvervslivet ved at fremhæve de forretningsmodeller og projekter, der har væsentlig indflydelse på sociale, økonomiske og miljømæssige spørgsmål og beskytter den fælles fremtid, en 48-mands jury bestående af akademikere kom til finalen i 15 kategorier, identificerede de resterende projekter. Institutioner og organisationer, virksomheder, "Carbon Management", "Energy Management", "Water Management", "Waste Management", "Circular Plastics Management", "Supply Chain Management", "Sustainable Innovation", "Diversity and Inclusion", " Det konkurrerede i kategorierne "Social Impact", "Samarbejde", "Bæredygtighedskommunikation", "Women Empowerment", "Employee Participation", "Sustainable Business Reporting" og "Startup of the Year". Udvalgte projekter fandt deres ejere med en online prisuddeling.

Netto nul-kulstofmål i 2050 i "Bike Friendly City"

İzmir Metropolitan Municipality, der deltager i "Cities Race to Zero"-programmet, i tråd med Izmir Metropolitan Municipalitys borgmester Tunç Soyers vision om at bygge en by og en verden, der er kompatibel med naturen, robust, høj i velfærd og beskytter dens biologiske mangfoldighed , Izmir Metropolitan Municipality sigter mod nul CO2050-emissioner. I denne retning opmuntres cykeltransport i byen, hvor mange eksemplariske praksisser for lokale myndigheder er implementeret. Borgere, der bruger cykler, nyder godt af søtransport for 5 øre, cykelstier udvides, antallet af stationer i lejecykelsystemet BISIM stiger dag for dag. Tandemcykler og børnecykler er inkluderet i systemet, der etableres gratis reparationsstationer for cyklister, og cykler er integreret i offentlig transport.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar