Skift af rolle i Toyota Automotive Industry Tyrkiet

Skift af rolle i Toyota Automotive Industry Tyrkiet
Skift af rolle i Toyota Automotive Industry Tyrkiet
Tilmeld  


Ifølge erklæringen fra Toyota Automotive Industry Turkey AŞ vil Erdoğan Şahin overtage stillingen som General Manager og CEO for virksomheden fra den 1. januar 2022, med udnævnelsen af ​​Toshihiko Kudo, General Manager og CEO for virksomheden, til at en ny stilling i Japan.

Erdogan Şahin blev født i 1965 i Elazig og dimitterede fra Istanbul Tekniske Universitet, Institut for Luftfartsteknik i 1987. Han startede sin Toyota-karriere som kvalitetsingeniør i den nyetablerede Toyotasa-organisation i 1992. Efter to års træning i Toyota Japan, deltog han i det team, der lavede produktionsforberedelserne af 1994. generation Corolla, den første Toyota-model produceret i Tyrkiet i 7.

Erdoğan Şahin, som tog en aktiv rolle i idriftsættelsen af ​​alle nye modeller produceret i de følgende år og påtog sig senioransvar i forskellige afdelinger af Toyota Automotive Industry i Tyrkiet, blev udnævnt til europæisk logistikdirektør for Bruxelles-baserede Toyota i 2013, hvilket vil vare i fire år. Efter denne pligt blev Erdoğan Şahin, som fortsatte sin karriere som Toyota Automotive Industry Tyrkiets vicegeneraldirektør for produktion i 2017 og stadig varetager projektlederstillingen på Toyota Czechia Factory, hvor han blev udnævnt i august 2020, udnævnt som Toyota Otomotiv Sanayi Turkey A.Ş. . Han vil begynde sin nye rolle som General Manager og CEO. Mr. Erdogan Şahin er gift og har et barn.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar