Kædemarkeder ønsker 100 procents stigning i poser

Kædemarkeder ønsker 100 procents stigning i poser
Kædemarkeder ønsker 100 procents stigning i poser
Tilmeld  


Ministeriet for Miljø, Urbanisering og Klimaforandringer holdt et møde med parterne for at drøfte de posepriser, der skal anvendes i 2022. På mødet, som blev afholdt med deltagelse af taskeproducenter, faglige organisationer, ikke-statslige organisationer, forbrugerforeninger og de største kædemarkeder i Tyrkiet, var spørgsmålet om prisstigninger skueplads for heftige diskussioner. Chain Markets, som krævede, at priserne på plastikposer, som begyndte at blive solgt til forbrugeren for 2019 cent med den betalingspose-applikation, der startede i 25 i Tyrkiet, skulle hæves med 2022 procent i 100 og sælges for 50 cents, insisterer på på den pågældende prisstigning.

PAGEV-præsident Yavuz Eroğlu afgav en erklæring om poseprisen, der skal anvendes i 2022, og reagerede på kravet om en forhøjelse fra Chain Markets i sin tale ved åbningen af ​​Plast Eurasia Istanbul 2021-messen, som de organiserede i samarbejde med TÜYAP. Eroğlu mindede om, at plastikposer blev lavet mod et gebyr med det formål at reducere miljøforurening og give en bevidst forbrugsmodel. marketingmedarbejderen. I 2019 steg den andel, der gik til staten i henhold til omvurderingssatsen, til 25 cents, og 15 cents var tilbage for markedet. I 10 går 2020 cent af posen til staten og 18 cent til marketingmedarbejderens lomme. Sammenfattende er den andel, der er overladt til marketingmedarbejderen, gradvist faldet, og nu er øjnene vendt mod revalueringsraten for 7. Hvis der ikke kommer en stigning i poser i 2021, går der 19.6 øre til statens kasse, og markedsandelen bliver nul. Chain Markets, som vil forhindre dette, ønsker, at posen sælges til forbrugeren for 5 øre ved at hæve prisen på 2022 øre med 2022 procent. Før 25 købte Chain Markets posen for deres egne penge og tilbød den gratis til deres kunder, kazanMaya sigter mod at fortsætte,” sagde han.

BORGERE MED SMÆNDE INDKOMST KAN IKKE GØRE MARKEDSFØREREN RIG

Eroğlu påpegede, at den alvorlige turbulens i den globale økonomi og stigningen i udenlandsk valuta på grund af pandemien gjorde inflationen skrøbelig, og understregede, at især borgere med lav indkomst kæmper for at få enderne til at mødes, og fortsatte sine ord som følger: Der var fald på . Dette fald i forbruget blev registreret som et tab for taskeproducenterne. På trods af den negative indvirkning af den betalte taske-ansøgning på produktion og beskæftigelse, støttede vores producenter denne beslutning, som blev truffet med det formål at reducere miljøforurening og udbrede den bevidste forbrugsmodel, og de gjorde de nødvendige ofre. Nu er tiden inde til, at Chain Markets ofrer sig. Når alt kommer til alt, før den betalte taske-applikation startede, plejede Chain Markets at købe poserne for deres egne penge og give dem til deres kunder gratis. I dag krævede han, at tasken solgt for 2019 øre blev solgt for 80 øre og tjente penge herfra. kazanManden bliver jagtet. Vi er ikke enige i synspunktet om, at markederne er mindre end 25 cent. Dem, der siger det, kan kun være dem, der ikke kender prisen på et brød og mindstelønnen i dag. Som PAGEV finder vi ikke den øgede efterspørgsel fra Chain Markets korrekt. Efter vores mening bør poser, der sælges for 25 cent, ikke øges, og Chain Markets bør betale penge på tasker. kazanI stedet for dette skulle den dække posepengene over sit eget budget, som det var før 2019. Ellers bliver byrden tung for den lavindkomstborger, der især tager et levebrødsblad. Borgere med lav indkomst kan ikke gøre Chain Markets rige. Indtægten fra posen bør ikke gå i lommen på marketingmedarbejderen og bør udelukkende bruges i projekter relateret til miljøbeskyttelse. Forbrugerforeninger er ligesom os imod ideen om en 100 procent stigning i poser. I betragtning af den økonomiske konjunktur, som Tyrkiet gennemgår på grund af pandemien, forventer vi, at kædemarkedernes krav om en stigning ikke bliver til noget. Hvad bliver taskepriserne i 2022? Svaret på dette spørgsmål vil blive givet af ministeriet for miljø, urbanisering og klimaændringer. Ministeriet vil efter at have modtaget parternes udtalelser om emnet offentliggøre prisen på posen, som træder i kraft 1.1.2022 efter sidste undersøgelse.

DE SENESTE TEKNOLOGIER OG PRODUKTER ER PÅ PLAST EURASIA ISTANBUL

Plast Eurasia Istanbul åbner dørene for 30. gang. Plast Eurasia Istanbul, som er den næststørste internationale messe, der afholdes hvert år i verden og den største i Tyrkiet og Eurasien, arrangeres af TÜYAP i samarbejde med PAGEV (Turkish Plastics Industrialists Research, Development and Education Foundation). TÜYAP og PAGEV udsatte messen til 2021 under hensyntagen til sundhedsrisici forårsaget af pandemien sidste år. PAGEV-præsident Eroğlu sagde, at der vil være deltagelse i en bred geografi i år på Plast Eurasia Istanbul-messen afholdt i Istanbul Büyükçekmece TÜYAP Messe- og Kongrescenter, "Dette års gigantiske organisation deltager i 34 virksomheder og virksomhedsrepræsentanter fra 670 lande. Vi vil mødes med mere end 100 besøgende fra over 50.000 lande."

SENESTE TEKNOLOGI OG PRODUKTER

På messen arrangeret af TÜYAP i samarbejde med PAGEV; Eroğlu sagde, at de nyeste teknologier, maskiner og udstyr blev fremvist, og fortsatte sine ord om organisationen, som var vidne til produktive samarbejder for sektoren, som følger: "Plastmaskiner, maskinunderindustri og mellemindustri, forme, genbrugsmaskiner, råmaterialer og kemikalier, varme- og kontrolenheder Alle nysgerrige innovationer inden for kølesystemer, hydrauliske og pneumatiske produkter mødes med vores sektorrepræsentanter på Plast Eurasia Istanbul Fair. Messen er organiseret på et areal på 120 tusinde kvadratmeter og vil være vært for mere end 50 tusinde besøgende. Med de digitale løsninger, der tilbydes messens deltagere, startede det kommercielle samarbejde før messedatoen og fortsætter efter messen.”

Eroğlu understregede, at Plast Eurasia Istanbul-messen har en strategisk betydning i forhold til at vise industriens magt, og sagde: "Vores industri, som er nummer 6 i verden og nummer 2 i Europa efter Tyskland, producerer 10 millioner tons plastprodukter. Vores plastindustri, som bidrager til vores økonomi med sine investeringer, produktion og eksport, giver beskæftigelse til 250 tusinde mennesker. Det bidrager til vores lands økonomi," sagde han.

DET VIGTIGSTE MEDLEM AF PLASTINDUSTRIENS EKSPORTØRFAMILIE

Ved åbningen af ​​Plast Eurasia Istanbul 2021-messen sagde TİM-præsident İsmail Gülle: "Som eksportører fortsætter vi med at yde seriøs støtte til den tyrkiske økonomi, som det ses i de seneste væksttal. Vores plastindustri er også et af de stærkeste medlemmer af vores eksportørfamilie." Ved åbningen af ​​messen sagde TÜYAP bestyrelsesformand Bülent Ünal: "Vi har gjort Plast Eurasia İstanbul, som vi startede fra bunden med PAGEV, til et brand i dag. Vi er stolte af at arrangere Plast Eurasia Istanbul, den næststørste plastmesse i verden, for 30. gang i samarbejde med PAGEV.”

Vær den første til at kommentere

Yorumlar