Kayseri Transportation Inc. bringer 3 tusinde unge træer til jorden

Kayseri Transportation Inc. bringer 3 tusinde unge træer til jorden
Kayseri Transportation Inc. bringer 3 tusinde unge træer til jorden
Tilmeld  


Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. Som en del af projektet for social ansvarlighed har det samlet i alt 3 spirer til dato, med den syvende af træplantningsbegivenheden, der er blevet traditionel.

Metropolitan Municipality Kayseri Transportation Inc. I år blev den syvende træplantningsbegivenhed, som den betragter som et socialt ansvarsprojekt, og som anses for at være inden for rammerne af miljømæssige bæredygtighedsmål såsom miljøbevidsthed, brug af ren energi og reduktion af kulstofemissioner, afholdt for syvende gang .

Arrangementet blev afholdt som en donation i 19, ligesom i 2020, på grund af den fortsatte risiko for overførsel af Kovid-2021. Med den lancerede kampagne donerede medarbejderne individuelt spirer til Forestry Development and Forest Fire Fighting Services Support Foundation (OGEM-VAK), som er underordnet Landbrugs- og Skovbrugsministeriet.

Kayseri Transportation Inc. I sin udtalelse om emnet sagde General Manager Feyzullah Gündoğdu: "Alle har et ansvar for et grønt Tyrkiet, som vi vil overlade til fremtidige generationer, og vi stræber efter at opfylde dette ansvar, vi har påtaget os. Efter brandkatastrofen i Hatay året før, donerede vi 700 unge træer til gengrønning af regionen. På grund af den vedvarende risiko for Kovid-19-kontaminering i år, organiserede vi denne begivenhed ved at donere unge træer i stedet for at holde den på traditionel vis."

Ud over de individuelle donationer fra medarbejderne blev de aktiver i jernbanesystemets køretøjer og stationer, der ikke kunne nås i et år, også doneret til OGEM-VAK som unge træer. I denne sammenhæng har Transportation Inc. I alt 500 unger blev doneret til OGEM-VAK som medarbejdere og virksomheden.

Som en transportvirksomhed, der har underskrevet mange projekter og opnået mange førstepladser for at bruge energiressourcer mere effektivt, reducere drivhusgasemissioner og øge bevidstheden om klimaændringer, har Transportation A.S. Ud over dette, Kayseri Transportation A.Ş., som har forpligtet sig til at sætte et videnskabeligt baseret emissionsreduktionsmål. Det henleder opmærksomheden som det eneste offentlige transportselskab, der rapporterer til Carbon Disclosure Project i Tyrkiet.

Med ISO 2011:14001 Environmental Management System-certifikatet siden 2015, Kayseri Metropolitan Municipality Transportation A.Ş. Mens de fortsætter sine aktiviteter inden for rammerne af dette ledelsessystem og juridiske lovgivning, fortsætter KAYBİS (Kayseri Bicycle System), el- og naturgasbusser, energieffektive produkter og miljøbevidsthed og miljøbeskyttelsesprojekter.

Inden for rammerne af Zero Waste Regulation offentliggjort i den officielle Gazette dateret 12/07/2019 og nummereret 30829, Kayseri Transportation A.Ş. berettiget til at modtage Basic Level Zero Waste Certificate ved at opfylde betingelserne inden for rammerne af Zero Waste i miljø- og urbaniseringsministeriets program for integreret miljøledelse med de regler, det udfører i de virksomheder, det betjener. kazanhar været.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar