GÜNSEL, TRNCs indenrigsbil, er på London EV Show med sin første model B9!

GÜNSEL, TRNCs indenrigsbil, er på London EV Show med sin første model B9!
GÜNSEL, TRNCs indenrigsbil, er på London EV Show med sin første model B9!
Tilmeld  


GÜNSEL, der er udviklet i TRNC, startede med sin første model B9 for at deltage i "London EV Show", elbilmessen, der afholdes i London den 14.-16. december!

Den 100 procent elektriske bil GÜNSEL, udviklet i den tyrkiske republik Nordcypern (TRNC), forbereder sig på at introducere sin første model, B9, til verden. GÜNSEL B14, som dukker op på elbilmessen "London EV Show", der afholdes i London den 16.-9. december, er på vej!

Den første model af GÜNSEL, B9, som blev etableret i TRNC med initiativ fra Near East Organisationen, blev lanceret den 20. februar 2020 i Kyrenia, TRNC. GÜNSEL B18, som gik ud af Cypern for første gang ved at deltage i MUSIAD EXPO 21-messen afholdt i Istanbul den 2020.-2020. november 9, vil gå til verdensudstillingen i London den 14.-16. december med London EV Show.

250 designere, ingeniører og teknikere arbejder videre på at gøre GÜNSEL klar til masseproduktion. Anden fase opførelsen af ​​GÜNSELs produktionsfaciliteter, som afsluttede den første fases investering af sit R&D-center og produktionsfaciliteter i 2019, er ved at blive afsluttet i området, hvor Near East University campus er placeret i Nicosia. GÜNSEL, som har gennemført mere end 2 testkørsler i det sidste år med sine hjerterøde, øblå, strandgule, himmelblå og stengrå prototyper, sigter mod at starte masseproduktion i slutningen af ​​2022 og nå en årlig produktionskapacitet på 2027 tusinde enheder i 40.

prof. Dr. İrfan Suat Günsel: "Når vi introducerer vores GÜNSEL til verden, vil vi stolt vifte med vores TRNCs flag."

Erklærer, at de er spændte på at se GÜNSEL, hvis masseproduktion fortsætter, tage til verdensudstilling med London EV Show, Board of Trustees of the Near East Incorporation og GÜNSEL bestyrelsesformand Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sagde: "Når vi introducerer vores GÜNSEL til verden, vil vi stolt vifte med vores tyrkiske republik Nordcyperns flag rundt om i verden." Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sagde: "GÜNSEL, som vi har udviklet med videnskabelig produktion og forskning og udvikling fra Near East University, er et resultat af det ansvar, vi føler for vores land, verden og samfundet". Erklærer, at han vil ledsage GÜNSEL-holdet, som vil deltage i London EV Show, Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sagde: "Jeg inviterer tyrkere, der bor i Europa, især i London, til Business Design Center, hvor messen vil blive afholdt, for at dele denne stolthed."

Vær den første til at kommentere

Yorumlar