Truck Simulator: Ultimate når 30 millioner downloads

Truck Simulator: Ultimate når 30 millioner downloads
Truck Simulator: Ultimate når 30 millioner downloads
Tilmeld  


Ved at øge sin bevidsthed i den globale spilindustri med Bus Simulator: Ultimate, det mest downloadede bus-simuleringsspil i verden, samlede Zuuks Games simulations- og tycoon-spil for første gang i verden med "Truck Simulator: Ultimate". Den indenlandske spilproducent har nået 3 millioner downloads på verdensplan på mindre end 30 måneder.

Mobilspils stemme bliver stadig højere på det globale spilmarked. Ifølge 2021 Global Game Market Report udgivet af Newzoo lukkede det globale spilmarked året med en størrelse på 175,8 milliarder dollars, mens mobilspil nåede et volumen på 4,4 milliarder dollars med en stigning på 90,7 %, hvilket tog en andel på mere end 50 % fra markedet. Venter. Ved at øge sin andel af markedet, som forventes at nå 2,96 milliarder spillere ved udgangen af ​​dette år og 2024 milliarder spillere i 3,2, former mobilspilindustrien lokale spiludvikleres globale rejser. Den indenlandske spilproducent Zuuks Games er verdens mest downloadede mobilspiltitel i simuleringskategorien. kazanEfter en Bus Simulator : Ultimate sætter Truck Simulator : Ultimate en ny rekord. Virksomheden, som bragte Bus Simulator : Ultimate til 250 millioner brugere, nåede 95 millioner aktive brugere på verdensplan. Zuuks Games annoncerede, at Truck Simulator: Ultimate, som samler simulations- og tycoon-spil for første gang i verden, er blevet downloadet af 3 millioner brugere på mindre end 30 måneder.

Erfaring med lastbilkørsel i over 100 lande

Truck Simulator : Ultimate åbner, udover at give spillerne en realistisk lastbilkørselsoplevelse, også dørene til forretningsverdenen. Spillere kæmper for at blive den største logistikvirksomhed i verden ved at etablere flåder i forskellige lande i verden, såsom Tyrkiet, Amerika, Canada, Rusland, Tyskland, Italien, Frankrig, Spanien, Holland, Sydkorea, Japan, Kina, Brasilien og Aserbajdsjan. De, der ønsker at udvide deres forretning i spillet, som giver turkørselsoplevelse i mere end 100 byer rundt om i verden, kan deltage i udbuddet i transportbørsen. kazankan øge deres Der er 32 forskellige lastbilmodeller i spillet, og mange modifikationsmuligheder såsom lamper, beskyttelsesjern, horn, cockpitlys tilbydes også. Spillet, som forbereder sig på at introducere nye funktioner til brugerne, fordobler køreglæden og konkurrencen med sin multiplayer-tilstand.

Nåede 200 millioner brugere fra 95 lande

Ved at angive, at de har nået 20 millioner aktive brugere i verden gennem mere end 95 spil, de har udviklet, kom en af ​​Zuuks Games' grundlæggere, Gizem Genç, følgende udtalelse om emnet: "Vores spil er blevet downloadet af spilelskere i 200 lande, især i Tyrkiet og Europa. I dag har vi nået mere end 600 millioner downloads på verdensplan. Bus Simulator : Ultimate, som vi lancerede i 2019, er meget kendt på det globale mobilspilmarked. kazanvar. Vi styrkede vores position på det globale marked med vores nye spil Truck Simulator : Ultimate, som nåede op på 3 millioner downloads på mindre end 30 måneder. Vi samler spillere fra forskellige lande med multiplayer-tilstanden Truck Simulator : Ultimate, hvor vi samler simulations- og tycoon-spil for første gang i verden. Udover at give spillerne en realistisk lastbilkørselsoplevelse, tilbyder vi også muligheden for at etablere deres egen flåde og udvide deres flåde i forskellige lande uden at rejse mange kilometer.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar