Elegance på sit højeste 'DS 7 CROSSBACK ELYSÉE'

Elegance på sit højeste 'DS 7 CROSSBACK ELYSÉE'
Elegance på sit højeste 'DS 7 CROSSBACK ELYSÉE'
Tilmeld  


Forbløffende med sit unikke design er DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE sluttet sig til den franske præsidents køretøjsflåde med sin pansrede kabine, udvidede chassis og specialudstyr baseret på DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300. Den specielt redesignede model er blandt de DS-modeller, der er produceret eksklusivt til Frankrigs præsident, hvilket tydeligt viser, at den fortjener at være i søgelyset med sit elegante og fornemme udseende og innovative teknologier samt sine unikke funktioner.

DS-modeller har en lang historie i toppen af ​​den franske stat. Siden bekendtgørelsen af ​​den 5. Republik er DS og SM, senere DS 5 og DS 7 CROSSBACK blevet brugt af syv præsidenter. Nu præsenterer DS 300 CROSSBACK ÉLYSÉE elegancen på sit højeste med det splinternye firehjulstræk og den genopladelige E-TENSE hybridmotor i blækblåt, der yder 7 hk.

Kan fungere som mobilt kontor

For at overholde de specifikationer, der kræves til præsidentens brug, er DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE blevet omdannet til et køretøj, der kan fungere som et mobilt kontor. For at opnå dette nåede modellens bageste benplads, som var forlænget 20 centimeter fra bagsiden af ​​B-stolpen, op til 545 millimeter. Mens den bagerste sæderække er udskiftet med to enkeltsæder, bringer Basalt Black læderhåndværk elegance til det højeste niveau ved at afsløre det unikke urremdesign fra DS Automobiles. Placeret under den brugerdefinerede Alcantara® loftbeklædning, er de to sæder adskilt af et armlæn og suppleres af en åben dokumentholder i midterkonsollen samt trådløse opladere og USB-porte.

Specialantenne til specielt telekommunikationssystem

DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE skiller sig ud med sine blå/røde blinklys foran, aftagelige flagholdere, "RF"-mærker på motorhjelmen, fordøre og bagagerum, samt specielle 20-tommer hjul og en shark-back-antenne til Præsidentielt telekommunikationssystem. . Køretøjets samlede længde er nået op på 4,79 meter, og akselafstanden er øget med 20 centimeter til 2,94 meter. Køretøjets bredde og højde forblev uændret på henholdsvis 1,91 meter og 1,62 meter.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar