Pirelli modtager FIA's trestjernede miljøakkreditering KazanBlev det første dækfirma

Pirelli modtager FIA's trestjernede miljøakkreditering KazanBlev det første dækfirma
Pirelli modtager FIA's trestjernede miljøakkreditering KazanBlev det første dækfirma
Tilmeld  


Pirellis motorsportsenhed er blevet tildelt tre stjerner af FIA (International Automobile Federation), som styrer verdensmotorsporten, som en del af Environmental Accreditation Programme. De tre stjerner repræsenterer den højest mulige score under programmet, som er designet til at vise de forskellige tiltag, deltagerne skal tage for at opnå de bedste miljøstandarder.

Pirellis miljøtilgang vil gøre det muligt for gruppen at være CO2030-neutral i 1. Motorsportsaktiviteter bevæger sig også i denne retning, startende med virksomhedens hovedkampagne, Formel 2025™. Eksempler på Pirellis egne mål for miljømæssig bæredygtighed, både i forretning og produktion, er at reducere de samlede CO2-emissioner med 25 % (sammenlignet med 2015-niveauer) inden 100 og at købe XNUMX % af sin elektricitet fra vedvarende kilder. Pirelli har allerede nået dette andet mål på alle sine europæiske fabrikker.

Blandt de foranstaltninger, som Pirelli har truffet inden for rammerne af Formel 1™, er praksis såsom at øge brugen af ​​vedvarende materialer, fjerne engangsplastik fra jorddrift og en forsyningskæde, der styres fuldt ud i henhold til miljømæssige og sociale bæredygtighedskriterier. Pirellis motorsportsvirksomhed har også med succes bestået adskillige strenge bæredygtighedsrevisioner, der dækker alt fra kulstofemissioner til miljøpåvirkning.

Giovanni Tronchetti Provera, Pirelli Prestige, Senior Vice President, Motorsport, Sustainability and Future Mobility, kommenterede: "Vi er beærede over at blive tildelt tre stjerner af FIA, da fokus på miljømæssig bæredygtighed er kernen i Pirellis udviklingsstrategi og er fuldt ud. integreret i vores motorsports forretningsmodel. . Vi arbejder tæt sammen med FIA med vores bæredygtighedstilgang, som vi altid holder af inden for motorsport, og vi deler den samme vision for bæredygtig mobilitet og sport.”

Jean Todt, præsident for FIA, sagde: "FIA's certificeringsprogram sætter en vigtig standard for måling af bæredygtighed i motorsportens verden. Vi lykønsker Pirelli motorsportsteamet for at opnå en trestjernet rating, der understreger forpligtelsen til vores kritiske miljømål."

Stefano Domenicali, præsident og administrerende direktør for Formel 1™, tilføjede: "Pirelli er blevet det første dækfirma inden for motorsport, der har modtaget denne pris for den klare miljømæssige retning, det har fremmet, og den beslutsomhed, det har vist. En organisation kendt for Formel 1 innovationer og teknologier. Vi bruger denne arv til at have en bæredygtig fremtid og til at tilbyde løsninger, der kan gøre en forskel i den virkelige verden. Jeg lykønsker Pirelli med denne imponerende præstation og dets fortsatte engagement i Formel 1.

Pirellis forpligtelse til at skabe bæredygtig værdi bliver fortsat kronet med dets inkludering i nogle af verdens mest prestigefyldte bæredygtighedsindekser, hvilket fremgår af virksomhedens ansvarlige ledelse og økonomiske, sociale og miljømæssige præstationer. Pirellis plads i Dow Jones World and European Sustainability Indices blev bekræftet i 2021. Derudover blev det udvalgt til UN Global Compact LEAD-gruppen og blev den eneste virksomhed fra den globale bilindustri. Virksomheden, som igen blev vist blandt de globale ledere i kampen mod klimaforandringerne i 2020, indtog sin plads på CDP's Climate A-liste. Pirelli fortjener også at være i denne kategori fra den globale bilindustri ved at være i guldklassifikationen i 2021 S&P Sustainability Yearbook. kazanvar det eneste firma.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar