Rejser Tyrkiet Izmir Tourism Fair åbnet

Rejser Tyrkiet Izmir Tourism Fair åbnet
Rejser Tyrkiet Izmir Tourism Fair åbnet
Tilmeld  


Samler turistprofessionelle fra hele verden i Izmir, Travel Tyrkiet Izmir-15. International Tourism Fair and Congress åbnede dørene for første gang i år samtidig med TTI Outdoor – Camping, Caravan, Outdoor and Equipment Fair. Præsident Soyer, der gav beskeden om, at de vil arbejde sammen for at sikre, at Izmir og Tyrkiet får den andel, de fortjener fra verdensturismen, sagde: "Vi eksisterer, og vi er fast besluttet på at få vores andel fra verden."

Den 15. Rejse Tyrkiet Izmir-International Tourism Fair and Congress, arrangeret af Izmir Metropolitan Municipality, blev åbnet i Fair Izmir. Arrangeret af İZFAŞ og TÜRSAB Messer med støtte fra İzmir Handelskammer, TÜRSAB, TÜROFED, İzmir Foundation, i regi af Ministeriet for Kultur og Turisme og Handelsministeriet, tilføjede messen TTI Outdoor – Camping, Caravan, Outdoor og Udstyr Fair til sin struktur i år. Messen samlede Tyrkiets og verdens førende turismeinteressenter i Izmir. Verdensturismetendenser og Tyrkiets historiske og kulturelle værdier vil blive introduceret på messen, som vil samle 2 udstillere fra 4 provinser og 2021 lande med besøgende fra 22 lande mellem 5.-500. december 58.

"Sammen vil vi lykkes"

I åbningstalen på messen henledte borgmester Tunç Soyer i İzmir Metropolitan Kommune opmærksomheden på turismepotentialet i Tyrkiet og İzmir. Soyer sagde: "Vi var chokerede over de fund, der blev opnået i en hule i Dikili i sidste uge. Mens vi taler om en historie på 8 tusind 500 år, vil vi nu begynde at tale om en historie på 14 tusind år. Vi lever i en ekstraordinær geografi med dens klima og historiske baggrund. Faktisk får vi ikke en andel, der er forenelig med de muligheder, som alt dette potentiale giver os. Det er det, vi leder efter. Vi fortjener meget mere, og sammen vil vi opnå det. Med denne messe, vi arrangerede efter pandemien, siger vi fra Izmir og Tyrkiet til hele verden: 'Vi eksisterer, og vi er fast besluttet på at få vores del af turismen fra verden'.

"Vi skal opnå sund fornuft, harmoni og solidaritet i turismen"

Borgmester Soyer påpegede vigtigheden af ​​fælles sind og harmoni for at øge turistpotentialet i byen, og sagde: "Vi er her sammen med alle vores interessenter. Dette er et meget meningsfuldt og værdifuldt møde. For resultater kan kun opnås, hvis denne synergi afsløres ved at arbejde sammen. Vi oplever freden og lykken ved at opnå dette. Vi er nødt til at opnå sund fornuft, harmoni og solidaritet i turismen mere end nogensinde før. Sammenligning af Berlin og Moskva blev foretaget. Faktisk går vi forrest ved først og fremmest at afholde denne messe. Vi giver beskeden til hele verden om, at 'vi eksisterer, og vi vil opnå meget bedre sammen' fra İzmir," sagde han.

"Tyrkiske folk råber deres påstand om turisme fra Izmir"

Ahmet Misbah Demircan, viceminister for kultur og turisme i Republikken Tyrkiet, sagde: "Der har ikke været nogen turismemesse i verden i to år. Men det tyrkiske folk råber endnu en gang ud til verden, at de har krav på turisme fra Izmir, dets kultur, historie og dynamik med denne messe. Derfor bifalder jeg dem, der har bidraget til denne messe."

"Denne messe er en indikation af, at coronavirus vil forsvinde"

İzmirs guvernør Yavuz Selim Koşger sagde: "I 2022 vil turismen genoplives på alle destinationer og nå det punkt, den fortjener, som i İzmir. Vi siger altid, at Tyrkiet og Izmir ikke er på det punkt, de fortjener i turisme. Til dette tror jeg, at alle komponenter tilsammen vil vise enhed og bringe vores land til det punkt, det fortjener."

"Vi ser İzmir og Tunç Soyer som polstjerner"

Edirnes borgmester Recep Gürkan påpegede, at turismen er på jagt efter bedring efter pandemien, som hele verden har været igennem, og bemærkede, at folk begyndte at ændre forståelsen af ​​turisme med effekten af ​​pandemien. Gürkan sagde, at de nøje følger arbejdet i Izmir Metropolitan Municipality, og sagde: "Vi ser Izmir, befrielsens hovedstad, og min kære ven Tunç Soyer, som en polstjerne, både i kommune- og bylivet. Izmir og Edirne er på en måde identiske byer. Med dets liv, kultur, historie, fortid og fremtid.”

"Vi kæmpede en overmenneskelig kamp"

TÜRSABs bestyrelsesformand Firuz Bağlıkaya sagde: "Vi har kæmpet en overmenneskelig kamp for, at turistindustrien skal overleve om to år, og vi fortsætter med at gøre det. Vi kender det alle før pandemien. Her genopbygger vi post-pandemien. Vi er spændte på dette. Vi ved, at vi ikke starter, hvor vi slap i turismen, og at de gamle måder ikke fungerer. På Travel Turkey Fair formår vi at vokse og blive stærkere som İzmirs fælles sind. Nye regler vil dukke op i den kommende periode. Jeg tror på, at vi vil finde muligheder for at se udviklingen i Tyrkiet og verden og for at accelerere vores arbejde for fremtiden på vores messe."

Izmir har potentialet til at blive turistens hovedstad

Mahmut Özgener, bestyrelsesformand for Izmir Handelskammer, sagde: "Det er på tide, at vores messe bliver en begivenhed med destinationer fra hele verden, der kort sagt anses for at være uundværlig for turistprofessionelle at bryde ud af dens skal og blive en af ​​de vigtigste turismemesser i verden. Til dette bør vi fokusere på undersøgelser, der vil øge internationale deltagelses- og indkøbsudvalg. İzmir har potentialet til at blive hovedstaden for højkvalitets og avanceret turisme, boutiqueturisme, digitale nomader, kvalificeret kulturturisme og bæredygtig turisme samt grønne og digitale økonomier. Det er derfor, vi åbner endnu en værdifuld messe med vores Travel Turkey İzmir Fair.

Det første krydstogtskib ankommer i 2022

Yusuf Öztürk, leder af İzmir-afdelingen af ​​İMEAK Chamber of Shipping, sagde: "Med bidragene fra İzmir Metropolitan Municipality vil vores første krydstogtskib ankre i İzmir i den første april af 2022. Antallet af krydstogtsturister, som var steget til 600 før det, når det sted, det skulle være i İzmir igen. Fra nu af synes vi, at vi burde være kommet til et punkt, hvor vi kan betjene flere kvalificerede turister i stedet for at være et billigt land. Til dette skal udsving i valutakursen forhindres,” sagde han.

Hvem deltog?

Borgmester i İzmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, var vært for åbningsceremonien i messen İzmir Hall B, samt viceminister for kultur og turisme Ahmet Misbah Demircan, tidligere minister for videnskab, industri og teknologi Faruk Özlü, İzmir-guvernør Yavuz Selim Koşr Governer, Diyarbak Münir Karaloğlu, Çanakkale-guvernør İlhami Aktaş, Muğla-guvernør Orhan Tavlı, Balıkesir-guvernør Hasan Şıldak, Nevşehir-guvernør İnci Sezer Becel, TÜRSAB-bestyrelsesformand Firuz Bağlıorkaya, gæst i Honkan Metropolitan, Mayor Öğlıorkaya, Mayor Öğlıorkaya, Mayor De Mupolitan Gæst, Maya Tyrkiets borgmestre fra forskellige provinser og distrikter, Izmir-distriktets borgmestre, diplomatiske repræsentanter, ledere af kamre og ikke-statslige organisationer og mange turistfagfolk deltog.

To messer sammen

Den 2. Travel Turkey Izmir Tourism Fair, som blev holdt åben for professionelle besøgende mellem 4.-2021. december 15, vil være vært for sine gæster åbent på sin sidste dag. TTI Outdoor Camping, Caravan, Båd, Outdoor og Udstyrsmesse vil være åben for offentligheden og gratis den 2.-5. december.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar