Rejse Tyrkiet Izmir vil være åben for offentligheden og gratis i morgen

Rejse Tyrkiet Izmir vil være åben for offentligheden og gratis i morgen
Rejse Tyrkiet Izmir vil være åben for offentligheden og gratis i morgen
Tilmeld  


I år, ved at tilføje TTI Outdoor til sin struktur, tilbyder det en alternativ messeoplevelse til sine besøgende. kazandıran Rejse Tyrkiet İzmir-15. Den sidste dag af den internationale turismemesse og kongres (lørdag den 4. december) vil være åben for offentligheden og kan besøges gratis. TTI Outdoor Fair vil derimod være åben for offentligheden og gratis indtil den 5. december.

Den 15. Rejse Tyrkiet Izmir-International Tourism Fair and Congress, arrangeret af Izmir Metropolitan Municipality, blev åbnet i Fair Izmir. Arrangeret af İZFAŞ og TÜRSAB Messer med støtte fra İzmir Handelskammer, TÜRSAB, TÜROFED, İzmir Foundation, i regi af Ministeriet for Kultur og Turisme og Handelsministeriet, tilføjede messen TTI Outdoor-Camp, Caravan, Boat, Outdoor and Equipment Fair til sin struktur i år. Messen samlede Tyrkiets og verdens førende turismeinteressenter i Izmir. Verdensturismetendenser og Tyrkiets historiske og kulturelle værdier introduceres på messen, som samlede 2 udstillere fra 4 provinser og 2021 lande med besøgende fra 22 lande mellem 5.-500. december 58.

Mulighed for tidlig booking

Den 2. Travel Turkey İzmir Tourism Fair, arrangeret for professionelle besøgende i Fair İzmir Halls A og B mellem 4-2021 december 15, vil være åben for offentligheden og gratis på dens sidste dag. Borgerne vil være i stand til at følge den seneste udvikling i turistsektoren og vil have mulighed for at reservere for 2022. TTI Outdoor-Camp, Caravan, Båd, Outdoor og Equipment Fair afholdes i C hallen, åben for offentligheden og gratis, den 2.-5. december. Messerne er åbne for besøgende mellem 10.00 og 18.30.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar