Simulering i stedet for straf for dem, der ikke bærer sikkerhedsseler i Adana

Simulering i stedet for straf for dem, der ikke bærer sikkerhedsseler i Adana
Simulering i stedet for straf for dem, der ikke bærer sikkerhedsseler i Adana
Tilmeld  


I stedet for at blive straffet for ikke at bruge sikkerhedssele i Adana, oplevede de chauffører, der blev sat ind i simulationskøretøjet, hvad de kunne leve i tilfælde af en ulykke.

Provinspolitiets trafikinspektionshold startede en ansøgning på Atatürk Street med sloganet Bi Movement Looks Life.

Politihold standsede bilister, der ikke havde sikkerhedssele på, ved ansøgningsstedet. Holdene, som ikke straffer dem, der ikke bruger sikkerhedssele, bad chaufførerne om at stige på simuleringsbilen. Bilister har oplevet, hvad de kan opleve i tilfælde af en eventuel ulykke i sele-simuleringsværktøjet.

Traffic Control Branch Manager Aydın Şahin sagde, at reklamebrochurer blev distribueret til journalisterne, der forklarer vigtigheden af ​​selebrug inden for rammerne af Bi Movement Bakar Hayat-kampagnen lanceret af ministeriet og Generaldirektoratet for Sikkerhed.

Şahin sagde, at de ønsker, at chauffører, der ikke bruger sikkerhedsseler, sætter sig på simuleringskøretøjet: "Vores mål er aldrig at straffe. For at forklare sikkerheden ved sikkerhedsselen, både informere vores borgere, der ikke har båret sele, og vise, hvordan de er beskyttet ved en eventuel ulykke, når de bruger den. Til dette sætter vi det på simuleringsværktøjet. I simulationskøretøjet kan du se beskyttelsen af ​​en person i køretøjet, som vælter med en hastighed på 5 til 10 kilometer i timen, når vedkommende har sikkerhedssele på. Derfor beder vi alle vores borgere om at bruge deres sikkerhedsseler, inklusive bagsædet og i byen, og om at være mere følsomme over for dette af hensyn til deres egen sikkerhed."

Gülay Tapanyiğit, som blev sat på simuleringskøretøjet, efter at det blev fastslået, at hun ikke havde sikkerhedssele på, udtalte, at hun var meget bange og sagde: "Åh, tak, gå ikke nogen steder uden en sikkerhedssele. Så gå ikke, selvom det er 3 kilometer. Mange tak, glad for at de viste sådan noget. Fra nu af vil du aldrig være uden sikkerhedssele..."

Necla President udtalte også, at hun ikke ville køre uden sikkerhedssele og sagde: "Et øjeblik troede jeg, at livet var forbi, men livet ser på en bevægelse, men vi springer den altid over. Skal vi opleve sådan noget for at indse det? Det har jeg oplevet nu. Jeg tror, ​​jeg nu vil bruge min sikkerhedssele, hver gang jeg tager den på, selv på 300 meter. brugte udtrykkene.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar