STM udstillede marineprojekter og slående UAV-systemer i Colombia

STM udstillede marineprojekter og slående UAV-systemer i Colombia
STM udstillede marineprojekter og slående UAV-systemer i Colombia
Tilmeld  


STM udstillede militære flådeplatforme og taktiske mini-UAV-systemer på Expodefensa-messen i Colombia.

Under ledelse af formandskabet for Republikken Tyrkiet, formandskabet for forsvarsindustrien (SSB), opnåede erfaringer til Tyrkiets behov; STM, som også transporterer til venlige lande og søsterlande, deltog i Expodefensa 2021, en af ​​de største forsvarsmesser i Sydamerika.

STM tog plads på Expodefensa-messen i Bogota, hovedstaden i Colombia, mellem den 29. november og den 1. december, og bragte flådeprojekter og taktiske mini-UAV-systemer sammen med Sydamerika. STM på Expodefensa 2021; MİLGEM udstillede CF3500 fregatten designet til den colombianske flåde inden for forslagets rammer i form af en båd. Taktiske mini-UAV-systemer med I-klasse fregat på messen; ALPAGU præsenterede KARGU og TOGAN for de besøgende.

Den colombianske forsvarsminister var vært for mange højtstående delegationer fra Sydamerika, især delegationen fra den colombianske flåde, på STM-standen ved Expodefensa.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar