Tak besøg fra Moto Couriers til IETT

Tak besøg fra Moto Couriers til IETT
Tak besøg fra Moto Couriers til IETT
Tilmeld  


Heltene i solidaritetsbilledet, som varmer alles hjerter, kom sammen. Moto-kurerer aflagde et takkebesøg til metrobuschaufførerne, som skabte et beskyttelsesskjold i den alvorlige sydøstlige region og gjorde det muligt for dem at passere over broen.

Den voldsomme sydvesten oplevede i Istanbul den 30. november havde en negativ indvirkning på liv og trafik. 4 mennesker mistede livet i katastrofen, der ødelagde tage og træer og væltede lastbilerne. En hjertevarm begivenhed relateret til stormen, hvor en trist udvikling fandt sted, blev oplevet på Martyrs Bridge den 15. juli.

Moto-kurererne, som ikke kunne komme over broen på grund af den kraftige vind, sad fast ved broindgangen. IETTs 2 metrobusser tog moto-kurererne ind i deres midte med vejledning fra færdselspolitiet. Ved at skabe en højrehåndet korridor mod vinden blev kurererne afskærmet, og de var i stand til at krydse broen sikkert.

Disse billeder af solidaritet begyndte at blive set med beundring over hele landet. Videoen, som fik borgerne til at smile, blev delt titusindvis af gange på sociale medier. Aviser og tv bragte emnet til deres nyheder, der blev lavet interviews med begivenhedens helte.

Efter den hjertevarme scene besøgte en gruppe moto-kurerer Zincirlikuyu Metrobus Station med blomster i hænderne. Kurererne, som gav Metrobus-chaufførerne hånd en efter en, overrakte deres blomster og takkede dem for den eksemplariske øvelse. Metrobuschauffører udtalte også, at de konstant viser denne solidaritet og udtrykte deres tilfredshed med besøget.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar