TCDD Çankırı Saksefabrik har underskrevet en første i den offentlige sektor ved at modtage TS EN 13232-certifikat

TCDD underskrev en første i offentligheden ved at modtage TS EN 13232-certifikat
TCDD underskrev en første i offentligheden ved at modtage TS EN 13232-certifikat
Tilmeld  


Republikken Tyrkiets statsjernbane (TCDD) fortsætter med at høste frugterne af sin hengivne indsats. TCDD Çankırı Switch Factory Directorate, som er et af de vigtigste centre, der producerer koblingsudstyr til jernbaner og har produceret koblingsanlæg i overensstemmelse med TS EN 1992 jernbaneapplikationer-jernbanestandarder med eget design, projektdesign og R&D siden 13232, er blevet udpeget af det tyrkiske standardiseringsinstitut (TSE) til TS EN 13232 jernbaneansøgninger - ret til at modtage certifikatet for overensstemmelse med jernbanestandarder kazanvar.

TCDD Çankırı Scissor Factory, som er et af de vigtige centre, der opfylder skiftebehovet i Tyrkiets jernbaner og fortsætter sine aktiviteter med en lokal sats på 93 procent, er blevet fast besluttet på at være egnet med hensyn til kvalitetsstyringssystem, produktionstilstrækkelighed, maskinpark og kapacitet som et resultat af undersøgelser foretaget af TSE og er blevet tildelt "TS EN 13232 Certificate of Conformity". "Ret til at modtage kazanvar. Dette dokument blev givet til TCDD Çankırı Saksefabriksdirektoratet for første gang i vores land af TSE. Fabrikken har også ISO 9001 kvalitetsstyringscertifikat, ISO 14001 miljøledelsessystem. Det har også ISO 45001 arbejdsmiljø- og sikkerhedsledelsessystem-certifikater.

"TSE Certificate of Conformity" blev præsenteret for TSE-præsident Prof. Dr. Den blev præsenteret for TCDD's generaldirektør Mr. Metin AKBAŞ af Adem ŞAHİN. General Manager Akbaş talte ved ceremonien: "Vores fabrik har en vigtig plads i produktionen af ​​jernbanesakse. Som et resultat af vores personales hengivne arbejde er vi berettiget til at modtage dette certifikat fra TSE. kazanstejl. Som offentlig institution er vi glade og stolte over at modtage dette dokument.”

Vær den første til at kommentere

Yorumlar