On-Site Løsningsundersøgelser af TCDD General Manager Metin Akbaş

On-Site Løsningsundersøgelser af TCDD General Manager Metin Akbaş
On-Site Løsningsundersøgelser af TCDD General Manager Metin Akbaş
Tilmeld  


Metin Akbaş, General Manager for Republikken Tyrkiets statsjernbane (TCDD), undersøgte 3. og 4. linjebygningsarbejder i Köseköy-İzmit-Gebze med "On-Site Solution Team" for modernisering og nye projekter inden for jernbaner. Han diskuterede projektundersøgelserne om jernbanehavneforbindelserne mellem Gebze og Köseköy.

General Manager Akbaş, som turnerede i marken med et teknisk team på 20 personer, modtog information om anlægsarbejdets fremskridt, ringede til institutionerne for nogle problemer og foreslog løsninger.

Dette diasshow kræver JavaScript.

General Manager Metin Akbaş lavede først observationer ved Köseköy Logistics Area, derefter på İzmit YHT Station, og modtog information om arbejdet udført på den 60 kilometer lange jernbane og projekternes fremskridt.

General Manager Akbaş, som instruerede færdiggørelsen af ​​arbejdet på jernbanebroen Diliskelesi Station, som er under opførelse i Dilovası, tog til Tavşancıl Station og instruerede løsningsteamet på stedet om at genoprette stationen.

Onsite Solution Team besøgte derefter Belde Havn og holdt et møde om forbindelseslinjeprojekterne.

Med at sige, at vi som TCDD vil støtte økonomisk mobilitet, sagde General Manager Metin Akbaş: "Vi vil bringe vores havne sammen med jernbanen. Ved at besøge marken identificerer vi problemer på stedet og laver hurtige løsninger. Vi arbejdede på nye projekter for bedre at tjene vores land og nation. Vi vil gøre Izmit, en produktionsby, stærkere med hensyn til logistik." sagde.

Til sidst holdt delegationen et evalueringsmøde med teamet inden for rammerne af "Solution on Site"-programmet. Vicegeneraldirektør Turgay Gökdemir, 1. regionschef Necmettin Acar og hans assistenter, chef for moderniseringsafdelingen Selim Bolat, jernbaneingeniører og teknisk team deltog i "On-Site Solution"-undersøgelserne.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar