TÜBİTAK videnskabs-, special-, service- og incitamentspriser annonceret

TÜBİTAK videnskabs-, special-, service- og incitamentspriser annonceret
TÜBİTAK videnskabs-, special-, service- og incitamentspriser annonceret
Tilmeld  


TÜBİTAK Science, Special, Service and Encouragement-priser givet til forskere, der har bidraget til videnskaben med deres forskning, er blevet annonceret. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank sagde: "Vi er altid sammen med akademiet med de videnskabscentre, vi har etableret, de messer og konkurrencer, vi arrangerer, de stipendier, vi giver, og de innovative programmer, vi skaber." sagde.

3 videnskabs- og 14 incitamentspriser kazanTÜBİTAK – TÜBA Science Awards Ceremoni vil blive afholdt i præsidentkomplekset den 28. december for forskere. Præsident Recep Tayyip Erdoğan vil overrække priserne til succesfulde videnskabsmænd ved ceremonien.

Minister Varank deltog i TÜBİTAK 5. National Polar Sciences Workshop. Minister Varank holdt en tale på workshoppen på Gebze Technical University Congress and Culture Center og overrakte 2021 TÜBİTAK Science, Special, Service and Incentive Awards. kazanannoncerede navnene

DET ER IKKE EN POLAR FORSKNING

I en tale på TÜBİTAK 5th National Polar Sciences Workshop understregede minister Varank, at Tyrkiets støtte til økosystemet for videnskab, R&D og innovation ikke er begrænset til polarforskning, og sagde: "Vi er altid med de videnskabscentre, vi har etableret, messerne og konkurrencerne. vi organiserer, de stipendier, vi giver, og de innovative programmer, vi skaber. Vi står ved akademiet." sagde.

PRISOVERDELING PÅ KOMPLEKSET

Minister Varank udtalte, at de har afsluttet evalueringen af ​​2021 for TÜBİTAK Science, Special Service and Incentive Awards og annoncerede prismodtagerne. Præmie kazanSom lykønskninger til øjeblikkets videnskabsmænd sagde Varank: "Vores lærere vil modtage deres priser fra hænderne på vores præsident personligt ved ceremonien, der afholdes i præsidentkomplekset den 28. december." sagde.

3 videnskaber annonceret af Varank fortjener at modtage 14 incitamentspriser kazanDe nuværende succesrige videnskabsmænd er som følger:

HER ER SCIENCE AWARDS

 • prof. Dr. Jale Yanik (Grundvidenskab)
 • prof. Dr. İdil Arslan Alaton (ingeniørvidenskab)
 • prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik (ingeniørvidenskab)

INCITAMENTSPRISER

 • Dr. Mehmet Selim Hanay (Grundvidenskab)
 • prof. Dr. Murat Kurudirek (Grundvidenskab)
 • Dr. Selçuk Yerci (ingeniørvidenskab)
 • Assoc. Dr. Hale Özgün Erşahin (ingeniørvidenskab)
 • Assoc. Dr. Bekir Akgöz (ingeniørvidenskab)
 • prof. Dr. Elif Sertel (ingeniørvidenskab)
 • Dr. Arif Engin Cetin (ingeniørvidenskab)
 • Assoc. Dr. Elif Nur Fırat Karalar (Sundhedsvidenskab)
 • Assoc. Dr. Nurcan Tunçbağ (Sundhedsvidenskab)
 • Assoc. Dr. Muhammed Talha Çiçek (samfundsvidenskab)
 • Assoc. Dr. Tilbe Göksun Yörük (samfundsvidenskab)
 • prof. Dr. Burcu Özcan (samfundsvidenskab)
 • Assoc. Dr. Seydi Ahmet Seller (Samfundsvidenskab)
 • Assoc. Dr. Recep Ulucak (samfundsvidenskab)

Vær den første til at kommentere

Yorumlar