Vær en stemme for kampen mod menneskehandel! Plakat konkurrence

menneskesmugling-kamp-stemme-ol-plakat-konkurrence
menneskesmugling-kamp-stemme-ol-plakat-konkurrence
Tilmeld  


I tråd med "menneskerettighedsbyen"-visionen fra Izmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer, afholdes en national plakatkonkurrence for at gøre opmærksom på kampen mod menneskehandel. Alle amatører og professionelle designere over 18 år kan deltage i konkurrencen med højst tre plakater.

Izmir Metropolitan Municipality arrangerer en national plakatkonkurrence for at øge bevidstheden om udnyttelse af arbejdskraft og menneskehandel, som indvandrere, kvinder, børn og andre udsatte grupper er udsat for. Alle amatører og professionelle designere over 18 år kan deltage med højst tre plakater i konkurrencen, der arrangeres under navnet "Be a Voice for Fight Against Human Trafficking". Designere kan sende deres plakater til "izbbafisyarismasi@gmail.com" indtil 10. januar 2022. Resultaterne offentliggøres den 25. januar 2022. Nærmere oplysninger om konkurrencen kan findes på adressen "kultursanat.izmir.bel.tr".

Må ikke have modtaget en pris

De værker, der skal fastlægges af udvælgelseskomitéen, vil blive præmieret i fire kategorier. Udvalgte værker vil blive udstillet åbent for offentligheden. Vinderen af ​​konkurrencen vil blive tildelt 10 TL, den anden 2 TL og den tredje XNUMX TL. Den ærefulde omtale blev bestemt til XNUMX tusind lire.

Designere kan deltage i konkurrencen med deres tidligere offentliggjorte plakater. Værkerne må dog ikke have modtaget en pris i nogen national eller international konkurrence.

Der vil også blive afholdt kurser og workshops

Konkurrencen startede inden for rammerne af programmet med titlen "HF30 Strengthening the Protection of Migrants and Victims of Trafficking in Turkey in Terms of Human Rights" implementeret i Tyrkiet inden for rammerne af programmet "Horizontal Support for the Western Balkans and Turkey II" med den økonomiske støtte fra Den Europæiske Union og Europarådet. Den udføres inden for rammerne af projektet "Oplysningskampagner og kapacitetsopbygning om menneskehandel til arbejdsudnyttelse i İzmir". Projektet udføres i partnerskab med afdelingsdirektoratet for Urban Retfærdighed og Ligestilling i Hovedstadskommunens afdeling for sociale projekter og Solidaritetsforeningen med asylansøgere og indvandrere.

Inden for projektets rammer vil der blive afholdt en workshop samt oplysningsaktiviteter og kapacitetsopbygningstræninger om ofre for seksuel udnyttelse, tvangsarbejde, tvangsægteskaber og tvangstiggeri som følge af menneskehandel.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar