11 firmaer udbudt til opførelsen af ​​den første fase af Bahrain-metroprojektet

Firma udbudt til første fase konstruktion af Bahrain Metro Project
11 firmaer udbudt til opførelsen af ​​den første fase af Bahrain-metroprojektet

Ministeriet for Transport og Telekommunikation (MTT) foreslår at udvikle en effektiv offentlig transporttjeneste ved at indføre et topmoderne metrosystem med fuldautomatisk, førerløs og moderne teknologi, der følger internationale standarder.

MTT planlægger at udvikle et 4 km langt metrosystem i 109 faser. Bahrain Metro Phase One Project består af to linjer med en samlet længde på 29 kilometer og 20 stationer. MTT overvejer at indkøbe projektet som et integreret OPP, der skal indkøbes gennem en to-trins proces, der inkluderer prækvalifikationerne efterfulgt af hovedudbuddet.

I den første fase sigter MTT mod at prækvalificere kvalificerede virksomheder med passende erfaring og relevant ekspertise til at designe, bygge, finansiere, drive, vedligeholde og overføre projektet. Ansøgeren skal indsende en detaljeret ansøgning inden PQA Deadline.

 1. China Harbour Engineering Co Ltd – udenlandsk filial
 2. China Railway Group Limited
 3. Orascom Construction
 4. Alstom Transport SA
 5. Taqi Mohammed Albahrana Trading Est.
 6. Hyundai Engineering & Construction
 7. Aradous Energy Generations Co.
 8. Larsen & Toubro Ltd (L&T)
 9. Virtue Global Holding Ltd.
 10. Plenum Asia Pte.
 11. CRRC (Hong Kong) Co. Ltd.

Baseret på MER'er og andre overvejelser vil prækvalificerede ansøgere blive inviteret til at deltage i næste fase.

Bahrain Metro Phase One Project vil omfatte to linjer og 29 stationer med en samlet længde på 20 kilometer, der forbinder Muharraq, Manama, Diplomatic Area, Juffair, Seef District, Tubli, Adhari og Isa Town.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar