De første vogne produceret i Demirağ OSB blev sendt til Tyskland

De første vogne produceret i Demirag OSB blev bragt til Tyskland
De første vogne produceret i Demirağ OSB blev sendt til Tyskland

Med signaturen fra præsident Recep Tayyip Erdoğan blev 60 af de 17 vogne produceret i Gök Yapı Wagon Factory etableret i Demirağ Organized Industrial Zone (OSB), som var inkluderet i Attraktionscentre-programmet i Sivas, sendt afsted til Tyskland med en ceremoni .

En afskedsceremoni blev holdt foran fabrikken for 17 af Demirağ OSB's første produktionsvogne, der skulle sendes til Tyskland. Sivas-guvernør Yılmaz Şimşek talte ved ceremonien i sin tale ved ceremonien, at de havde en meget vigtig dag for Sivas' industri, produktion og beskæftigelse. sagde.

For at henlede opmærksomheden på det faktum, at Demirağ OIZ er et af de største vendepunkter i den økonomiske udvikling af byen, sagde Şimşek: "Med sin oprindelige struktur, stærke planlægnings- og incitamentsmekanismer er Demirağ OIZ begyndt at modtage den opmærksomhed, den fortjener. Vores region, som blev inkluderet i programmet for attraktionscentre med støtte fra vores præsident, har tiltrukket mange virksomheder, som vil tilføje værdi til regionen med de fordele, den tilbyder. I øjeblikket har 41 af vores virksomheder, som vi har allokeret i regionen, en samlet investeringsværdi på 7 milliarder TL og et mål på 14 tusind 243 ansættelser.” han sagde.

Gök Yapı AŞ, generaldirektør Nurettin Yıldırım, bemærkede, at de sigter mod at producere i alt 1 vogne i både 700. OIZ og Demirağ OIZ i år, at de vil øge dette antal til 1000 næste år.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar