Hvornår er Formel 1: Miami Grand Prix Race?

Miami Grand Prix

Det femte løb i Formel 1 World Championship afholdes på den 6 kilometer lange Miami International Autodrome Track i Miami, USA, over 8 omgange den 5.-412. maj! Hvornår er Miami Grand Prix Race? Hvor er Miami Grand Prix Race? Hvem vinder Miami Grand Prix-løbet? Vores svar på dine spørgsmål er i denne nyhed!

Ved Imola Grand Prix, der afholdes af Italien, det femte løb i 1-sæsonen af ​​Formel 2022, den største organisation inden for motorsport, mistede mesterskabslederen Ferrari-kører Charles Leclerc andenpladsen til Red Bulls Sergio Perez i starten givet i regnvejr. . En anden Ferrari-kører, Carlos Sainz, der startede løbet fra en fjerdeplads, var ude af løbet på første omgang som følge af hans kontakt med McLarens Daniel Ricciardo.

Ved at skifte til bløde dæk på 50. omgang havde Leclerc de bedste omgangstider, men kæmpede for at sætte sit tempo efter andenpladsen Sergio Perez og snurrede, hvilket beskadigede hans forvinge. Monaco-køreren, der skulle lave et "pit-stop", gik tilbage til niendepladsen, da han vendte tilbage til banen. Leclerc var i stand til at afslutte løbet på en sjetteplads.

Den hollandske pilot Max Verstappen, som startede løbet fra førstepladsen, afsluttede kampen på førstepladsen med en tid på 1:32:07.986, og nåede dermed andenpladsen i denne sæson og karrierens 21. plads. Holdkammeraten Sergio Perez blev nummer to, 16.527 sekunder efter føreren, og McLarens Lando Norris blev tredje, 34.834 sekunder efter føreren.