3 firmaer deltog i Kocaeli Aquarium Project Pre-Qualification Udbud

Virksomheden deltog i Kocaeli Aquarium Project Ten Qualification Tender
3 firmaer deltog i Kocaeli Aquarium Project Pre-Qualification Udbud

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsætter med at afholde udbud efter hinanden for projekter, der vil tilføje værdi til Kocaeli-mærket. Metropolitan, Izmit District Aquarium Building Construction projekt afholdt et udbud. 3 virksomheder afgav bud til prækvalifikationssessionen for akvarieprojektet.

Følgende virksomheder deltog i prækvalifikationsudbuddet for Kocaeli Aquarium Project:

  1. Dentaş International INS. Inc.,
  2. Yaşar Housing INS. SANG. VE TİC. Inc.,
  3. ADEC Aquarium IND. INS. IMPORT EKSPORT. A.Ş.+ Ocean Aquarium INS. İTH. OG IHR. LTD. STI.

PROJEKT KONCEPT

På projektområdet; Der vil være mindst 3800 akvarier af forskellige typer og størrelser, med et opholdsareal på cirka 2 m35, mindst 25 terrarier af forskellige typer og størrelser, og et 20 meter langt tunnelakvarium inklusive huleafsnit. Inden for Kocaeli Aquarium-projektet, souvenirs, billetkontor, cafe, administrative afdelinger, regnskove, verden af ​​udforskning, verdenshave, hajlaboratorium, sunkne skib, ubåd, rør og udforsk osv. spillesteder vil blive placeret.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar