Akbaş forklarede 2053-visionen om jernbaner til bureaukrater

Akbas forklarede jernbanernes vision for bureaukraterne
Akbaş forklarede 2053-visionen om jernbaner til bureaukrater

Metin Akbaş, General Manager for Republikken Tyrkiets Statsjernbane (TCDD), forklarede "2053 Vision of Railways" til medlemmerne af Turkish Public Enterprises Association. På mødet med deltagelse af generaldirektøren og hans assistenter, som er medlemmer af Turkish Public Enterprises Association, blev der nået til enighed om at fjerne bureaukratiske hindringer.

Det "Inter-institutionelle dialogudviklingsmøde", hvor generaldirektøren og assisterende ledere, som er medlemmer af Turkish Public Enterprises Association, deltog, blev afholdt i TCDD Behiç Erkin Hall. I en tale på mødet informerede TCDD's generaldirektør Metin Akbaş bureaukraterne om udviklingen i jernbanerne. Akbaş understregede, at mødet vil yde et væsentligt bidrag til samarbejdet mellem offentlige virksomheder. Ved at lave en præsentation om TCDD og besvare spørgsmål sagde Akbaş: "Med de investeringer, vi foretog, øgede vi vores jernbanelængde, som var 2003 tusind 10 km i 959, til 2021 tusind 19 kilometer med en stigning på 13 procent ved udgangen af ​​22 . Samtidig med at vi bygger nye højhastigheds- og højhastighedstogstrækninger, arbejder vi også videre med fornyelse og modernisering af vores eksisterende strækninger. Med det arbejde, vi har udført, har vores elektriske ledninger nået 6 tusind 24 kilometer. Således er 47 procent af vores strækninger blevet elektrificeret. Der er sket betydelige fremskridt i signalprojekterne, som vi lægger stor vægt på, og længden af ​​signallinjen er nået op på 7 tusind 94 kilometer. Dermed er 55 procent af alle vores linjer blevet signaleret.” sagde.

Akbaş gjorde opmærksom på vigtigheden af ​​det nationale signalsystem udviklet i samarbejde med TÜBİTAK, og sagde: "Vi udvider dette system på vores linjer. I denne sammenhæng er 595 kilometer eller 180 procent af vores igangværende 74 kilometer signalprojekter det nationale signalsystem.” han sagde.

Ved at give oplysninger om de igangværende og afsluttede projekter sagde Akbaş: "Vores højhastigheds-, hastigheds- og konventionelle anlægsarbejder påbegyndt i 2003 er stadig 4 tusind 407 km, hvoraf 314 tusind 4 km er højhastighedstog og hastighedstog, 721 km hvoraf er konventionelle linjer, fortsætter på linjen. I begyndelsen af ​​dette år (8. januar 2022) åbnede vi Konya-Karaman højhastighedslinjen, som betjenes med en maksimal hastighed på 200 km/t, med deltagelse af vores præsident, hr. Recep Tayyip Erdoğan. Byggeriet af infrastruktur og overbygning fortsætter i den 135 km lange Karaman-Ulukışla sektion, som er fortsættelsen af ​​dette projekt. Udbuddet på den 196 kilometer lange strækning Aksaray-Ulukışla-Yenice, som skal transportere højhastighedstogslinjen til Mersin og Adana, er gennemført, og kontrakten er underskrevet. Vi har afsluttet test- og certificeringsundersøgelserne i den 250 kilometer lange Balıseyh-Yerköy-Akdağmadeni-Sivas-sektion af Ankara-Sivas YHT-projektet, som blev bygget i overensstemmelse med hastigheden på 603 km/t og vil reducere afstanden på 405 km til 315 km. Arbejdet mellem Kayaş-Balıseyh, som er 78 km langt, fortsætter intensivt. Beliggende på korridoren, der forbinder Asien og Europa, er den 229 kilometer lange strækning af Halkalı-Den første fase af Kapikule højhastighedstogprojektet, som er 153 kilometer langt. Çerkezköy- 56% fysisk fremgang blev opnået i Kapikule-sektionen. Infrastrukturkonstruktionsarbejdet på den 56 km lange Bursa-Yenişehir-sektion af Bandırma-Bursa-Osmaneli HT Line fortsætter af vores selskab. Vores anlægsarbejder på Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep højhastighedstoglinjen fortsætter i 6 sektioner." brugte udtrykkene.

VI SAMARBEJDER MED LOKALE REGERINGER

”Jernbanerne, som er blevet gjort til en statspolitik siden 2002 efter instruktion af vores præsident, hr. Recep Tayyip Erdoğan, som udmærket kender jernbanernes betydning i vores lands march på civilisationens vej, oplever stor forandring og udvikling ." Akbaş fortsatte sin tale som følger: "Tyrkiet, som er det 6. land i Europa og det 8. land i verden i højhastighedstogdrift, har nu sat sejl mod nye mål inden for jernbaner. Linjerne og stationerne, som har været uberørte og forsømte i årevis, er blevet fornyet, og 13 provinser i vores land er blevet forbundet med hinanden via højhastighedstognettet. Sammen med vores højhastighedstogslinjer bygger vi moderne togstationer, der kan imødekomme alle vores passagerers krav med en kundeorienteret tilgang. Derudover moderniserer og fornyer vi vores eksisterende historiske og kulturelle stationer. På den anden side samarbejder vi med lokale myndigheder for at finde løsninger på trafikpropper i vores storbyer og give en komfortabel transportmulighed i metrostandarder i bytransport. Rejsetiden mellem Europa og Asien er blevet reduceret til 4 minutter med Marmaray, et af de mest originale projekter i verden, som forbinder de asiatiske og europæiske kontinenter med jernbane under havet. Antallet af passagerer fra Marmaray oversteg 700 millioner. Med færdiggørelsen af ​​İZBAN i İzmir, MARMARAY i İstanbul og BAŞKENTRAY i Ankara er den samlede længde af vores forstadslinjer nået 248 km. Signaltest og certificeringsundersøgelser fortsætter i det 26 km lange GAZİRAY-projekt i Gaziantep."

"I 2053 Tyrkiets logistik- og transportmasterplan annonceret af vores minister for transport og infrastruktur, Mr. Adil Karaismailoğlu i sidste måned, blev der tegnet et nyt køreplan for jernbanerne. Ifølge planen vil vores jernbanenet, som i øjeblikket er 13 tusind 22 kilometer, mere end fordobles og blive udvidet til 28 tusind 590 kilometer. Akbaş afsluttede sin tale som følger: “Andelen af ​​passagertransport vil blive øget fra 1,9 procent til 6,20 procent, og andelen af ​​godstransport vil blive øget fra 5,08 procent til 21,93 procent. Antallet af provinser forbundet med hinanden med højhastighedstog vil også blive øget fra 13 til 52. Årlig passagertransport øges fra 19,5 mio. til 269,8 mio. Årlig godstransport vil nå op på 55 millioner tons fra 448 millioner tons. Antallet af logistikcentre øges fra 12 til 26. Tyrkiets øst-vestlige, nord-sydlige jernbaneforbindelse vil blive styrket, og flere af vores borgere vil have det privilegium at rejse hurtigt, komfortabelt og sikkert. Vi arbejder hårdt på at flytte vores land og jernbaner fremad, og det vil vi blive ved med at gøre.”

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar