Gaziray-spændingen omgiver Antep

Antepi Gaziray Spænding omgivet
Gaziray-spændingen omgiver Antep

I Gaziantep fortsætter arbejdet med fuld fart på GAZİRAY-projektet, som vil være et alternativ til bytransport og vil yde et stort bidrag, som borgerne venter spændt på. General Manager for Republikken Tyrkiets statsjernbane (TCDD) Metin Akbaş og hans stab landede i Gaziantep for at undersøge den seneste status for projektet.

Ministeriet for Transport og Infrastruktur tilbyder sammen med TCDD endnu et projekt til vores nations tjeneste. TCDD General Manager Metin Akbaş lavede sammen med On-site Solution Team undersøgelser i GAZİRAY, som har en rutelængde på 25.5 kilometer og en samlet linjelængde på 112 kilometer og består af 16 stationer. Ledere af TCDD Tasimacilik, TCDD Teknik og Gaziantep Metropolitan Municipality deltog også i undersøgelserne og opførelsen af ​​det nye lagerområde, hvor vedligeholdelse og reparation af GAZİRAY togsæt vil blive påbegyndt.

Holdet undersøgte anlægsarbejdet på stedet, og tog derefter til Taşlıca Station Traffic Control Center og modtog information fra personalet.
"Vi lægger stor vægt på trafikkontrolcentre for at sikre jernbanesikkerhed og sikker trafikafvikling." TCDD General Manager Metin Akbaş sagde, at trafikstyringen af ​​GAZİRAY Suburban-ruten, som består af 16 stationer, vil blive udført fra dette center.

Gaziray rute og stationer

TCDD General Manager Metin Akbaş, som nøje følger Gaziantep Station restaureringsarbejdet, sagde: "Vi bærer Gaziantep Station, som har været vidne til mange minder og genforeninger med sin historie over mere end et halvt århundrede, til fremtiden med restaureringsarbejder. Vi fortsætter med at holde vores jernbaners virksomhedsidentitet og kulturelle værdier i live." sagde.

General Manager Akbaş og On-Site Solution Team, som stoppede ved alle stationer i GAZİRAY-projektet og fortsatte deres undersøgelser, holdt derefter et evalueringsmøde med entreprenøren af ​​GAZİRAY-projektet. Akbaş blev orienteret om den seneste tilstand af GAZİRAYs byggeproces, tekniske kommunikation, teknologi og byggepladsplanlægning og gav instruktioner til færdiggørelsen af ​​projektet ved at eliminere behov og mangler.

TCDDs vicegeneraldirektører İsmail Hakkı Murtazaoğlu, Turgay Gökdemir, 6. regionschef Alisey Felek, TCDD Transportation, TCDD Teknik, embedsmænd i Gaziantep Metropolitan Municipality og TCDD's relevante afdelingschefer deltog i undersøgelserne.

Dette diasshow kræver JavaScript.

📩 06/06/2022 11:05

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*