Kartepe Cable Car Line Arbejde er blevet undertegnet

Kartepe Cable Car Line Heat Signeret
Kartepe Cable Car Line Arbejde er blevet undertegnet

Indsigelsen fra Leintner og SPA-partnerskabet, som deltog i udbuddet af svævebanen, der skulle bygges i Kartepe og ikke modtog tilbuddet, blev afvist af den offentlige indkøbsmyndighed (KİK). Med afvisningen af ​​indsigelsen inviterede Metropolitan partnerskabet mellem Grand Yapı og Doppelmayr til at underskrive kontrakten. Efter kontrakten, som forventes underskrevet i næste uge, går byggeriet af svævebanen i gang.

Ifølge nyhederne fra Süriye Çatak Tek fra Özgür Kocaeli: "Indsigelsen mod det andet udbud af svævebaneprojektet, der skal bygges i Kartepe af Kocaeli Metropolitan Municipality, blev afvist af den offentlige indkøbsmyndighed (KİK). Ved at deltage i det andet udbud afholdt den 25. marts appellerede Leintner og SPA-partnerskabet først til Metropolitan og derefter til GCC. Appeller fra begge institutioner blev afvist. Efter at indsigelserne blev afvist, blev partnerskabet mellem Grand Yapı og Doppelmayr, som vandt udbuddet, indkaldt til kontrakten. Virksomhedens embedsmænd forventes at færdiggøre dokumenterne og underskrive kontrakten i næste uge.

GØR INDSIGT TIL TO INSTITUTIONER

I udbuddet, som blev afholdt i marts med en anslået værdi på 309 millioner 596 tusind lira, tilbød Leintner og SPA-partnerskabet 334 millioner 400 lira, og Grand Yapı og Doppelmayr-partnerskabet tilbød 335 millioner lira. Udbudskommissionen undersøgte dokumenterne samt tilbuddene fra begge partnerskaber. Efter undersøgelsen meddelte kommissionen, at de gav udbuddet til Grand Yapı og Doppelmayr. Leintner og SPA partnerskab, som ikke modtog tilbuddet, gjorde indsigelse mod udbuddet. Da Metropolitan afviste indsigelsen, blev der gjort indsigelse til KIK. GCC afviste også appellen i sidste uge.

FÅ INVESTERINGSINCITAMENT

Grand Yapı og Doppelmayr-partnerskabet, som vandt udbuddet efter indsigelse fra GCC, blev inviteret af Metropolitan til at underskrive kontrakten. Derefter begyndte virksomheden at udarbejde sine dokumenter. Samtidig blev det erfaret, at ansøgningen fra selskabet, der ansøgte om investeringsincitamenter, også blev accepteret. Efter at selskabet har færdiggjort sine dokumenter, forventes det at komme til Metropolitan i næste uge og underskrive kontrakten.

DER VIL VÆRE SITE LEVERING INDEN FOR 10 DAGE

Efter underskrivelsen af ​​kontrakten vil storbyen levere stedet til virksomheden inden for 10 dage. Efter at virksomheden har etableret sin byggeplads, går den i gang med byggeriet af tovbaneprojektet. Med svævebaneprojektet, som forventes at stå færdigt i 2023, bliver den 50-årige drøm om Metropolitan Kocaeli realiseret. Kabelbanelinjen, der vil løbe mellem Derbent og Kuzuyayla, vil være 4 tusind 695 meter. I svævebaneprojektet, som vil omfatte 2 stationer, vil 10 kahytter til 73 personer betjene. Højdeafstanden på svævebanelinjen med en kapacitet på 1500 personer i timen bliver 1090 meter. Derfor bliver startniveauet 331 meter og ankomstniveauet 1421 meter. Afstanden mellem de to stationer vil blive overskredet på 14 minutter.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar