Bayraktar AKINCI TİHA satte endnu en højderekord

Bayraktar AKINCI TIHA satte endnu en højderekord
Bayraktar AKINCI TİHA satte endnu en højderekord

Bayraktar AKINCI TİHA, som blev udviklet nationalt og oprindeligt af Baykar, slog sin egen nationale flyhøjderekord for tredje gang ved at flytte den til 45.118 fod (13.716 meter).

Bayraktar AKINCI B, modellen af ​​Bayraktar AKINCI TİHA (Assault Unmanned Aerial Vehicle), som blev udviklet nationalt og unikt af Baykar inden for rammerne af AKINCI-projektet udført under ledelse af formandskabet for forsvarsindustrien, udstyret med 2 750 hestekræfter motorer, hævede sin nationale luftfartshøjderekord højere.

KONKURRERER MED SIG SELV

Bayraktar AKINCI B, der lettede kl. 21:2022 den 19. juni 31 for at udføre udholdenheds-, højhøjde- og højhastighedstest i nærværelse af formandskabet for forsvarsindustrien og luftvåbnets kommandodelegationer, der skal leveres til luftvåbnets kommando. destinationen med et nationalt fly tilhørende ham.Han slog rekorden for højeste højde igen. Bayraktar AKINCI B, som steg til en højde af 45.118 fod (13.716 meter) inden for testens omfang, vendte tilbage til Bayraktar AKINCI Flight, Training and Test Center i Çorlu Airport Command efter 20 timer og 23 minutters flyvning.

SLAGDE HØJDEREKORDEN 3 GANGE

Bayraktar AKINCI TİHAs Bayraktar AKINCI A-model, som kører med 2 motorkonfigurationer på 450 hestekræfter, slog rekorden ved at klatre til en højde på 8 fod inden for rammerne af testen udført den 2021. juli 38.039. Bayraktar AKINCI B model nåede derimod en højde på 11 fod den 2022. marts 40.170 og satte sin egen rekord højere. Bayraktar AKINCI B, som nåede en højde på 22 fod den 2022. juni 45.118, slog højderekorden for tredje gang.

6406 MIL FUNDET

Delegationerne fra formandskabet for forsvarsindustrien og luftvåbnets kommando ved Bayraktar AKINCI Flight, Training and Test Center for modtagelsen af ​​Bayraktar AKINCI B'er, der skulle leveres til Air Force Command, var også vidne til disse historiske øjeblikke. AKINCI B gennemførte sin testaktivitet med succes efter at have rejst i alt 20 kilometer under flyvningen, som tog 23 timer og 6406 minutter, hvor der også blev udført højhastighedsforsøg.

AKINCI HOS ANATOLIAN EAGLE FOR FØRSTE GANG

Bayraktar AKINCI B deltager i Anatolian Eagle Exercise samtidigt, foruden de igangværende testaktiviteter. Bayraktar AKINCI, som udførte missionsflyvningen i scenariet inden for rammerne af øvelsen i det østlige Middelhav under rekordflyvningen, optrådte således i den første omfattende luftvåbenøvelse siden den 29. august 2021, da den kom ind i opgørelsen af ​​de tyrkiske væbnede styrker .

OPTAGELSE FRA BATMAN HIT MÅL I DET ÆGØISKE

Bayraktar AKINCI TİHA skød med succes mod målene, der blev bestemt i Doğanbey skydeøvelsesområdet i Seferihisar, og lettede fra basen, hvor det var stationeret i Batman, under EFES-2022 Joint Shooting Actual Exercise afholdt i Izmir Seferihisar, igen i juni, og vendte tilbage til sin base i Batman, var vendt tilbage.

EKSPORTFORHANDLINGER FORTSÆTTER

Der er indgået eksportkontrakter med 4 lande for Bayraktar AKINCI TİHA og med 2 lande for Bayraktar TB22 SİHA. Mens leverancerne af Bayraktar TB2 SİHA'er fortsætter inden for kontrakternes omfang, forventes Bayraktar AKINCI TİHA og jordsystemer at blive leveret periodisk fra 2023. Efter at have eksporteret 2021 millioner dollars af S/UAV-systemer i 664, blev Baykar den virksomhed, der eksporterer mest inden for forsvar og rumfart, ifølge data annonceret af den tyrkiske eksportørforsamling. Forhandlingerne fortsætter med mange lande, der er interesserede i National TİHA Bayraktar AKINCI og Bayraktar TB2 SİHA.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar