People of Bornova på 'Healthy Kitchen Workshop'

Folk fra Bornova i det sunde køkkenværksted
People of Bornova på 'Healthy Kitchen Workshop'

Det bringer borgerne sammen med Sunde Køkkenværksteder med uddannelsesaktiviteterne arrangeret af Bornova Kommune på Køkkenværkstedet i Evka 3. I de forberedte træninger undervises i, hvordan man laver sukkerfri og glutenfri produkter, specielt til cøliakipatienter.

I workshops tilrettelagt med konceptet Sundt Køkken forklares det, hvordan man laver produkter som brød, pasta, is, småkager, kage, profiteroles og eclairs uden at bruge sukker og gluten. Workshops afholdt under ledelse af trænerne Şehirban Sarı og Emine Yılmaz tiltrak stor opmærksomhed.

Bornovas borgmester Dr. Mustafa İduğ sagde, at sundhed er første prioritet, "Vores hovedmål i denne undersøgelse er at vise folk, der har glutenallergi, eller som er tæt på dem korrekt, og at vise praktiske opskrifter, som de kan lave derhjemme. Opskrifterne beskrevet i Sundkøkkenværkstederne er udarbejdet til mennesker med cøliaki.” sagde.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar