Canan Kaftancıoğlus politiske partimedlemskab fratrukket

Canan Kaftancıoğlus politiske partimedlemskab fratrukket
Canan Kaftancıoğlus politiske partimedlemskab fratrukket

CHP Istanbuls provinsformand Canan Kaftancıoğlus medlemskab af politiske partier blev droppet af den øverste anklagemyndighed. Beslutningen blev videregivet til CHP-hovedkvarteret.

CHP Istanbuls provinsformand, Canan Kaftancıoğlu, som blev stillet for retten ved Istanbul 37. Høje Straffedomstol, blev idømt fire år, 11 måneder og 20 dages fængsel for at "fornærme en offentlig embedsmand på grund af hendes pligt", "offentligt fornærme statens stat" Republikken Tyrkiet" og "fornærme præsidenten". blev stadfæstet af højesteret.

Kaftancıoğlu, som blev sendt til Silivri-fængslet, blev løsladt under prøvetid. Kaftancıoğlus medlemskab af politiske partier blev afvist af Kassationsdomstolens chefanklagemyndighed, da den øverste appelret også stadfæstede straffen for at begrænse den lokale domstol til at være partileder i overensstemmelse med artikel 53 i den tyrkiske straffelov.

I højesteretsafgørelsen sendt til CHP-hovedkvarteret, "Da det blev forstået, at forbrydelsen at fornærme præsidenten og forbrydelsen at fornærme staten i Republikken Tyrkiet, blev statens institutioner og organer fundet at udgøre en hindring for politiske partier medlemskab inden for rammerne af artikel 2820 i lov om politiske partier nr. 11, og dit partis pligter i partiorganerne blev opsagt, og dit parti blev registreret i registret.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar